Dojemné setkání Pitta a Aniston: Z toho až tečou slzy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dojemné setkání Pitta a Aniston: Z toho až tečou slzy...

Brad Pitt a Jennifer Aniston
Brad Pitt a Jennifer Aniston (profimedia.cz)

Když se setkali nedávno na udílení cen Screen Actors Awards (SAG) bývalí manželé Brad Pitt (56) a Jennifer Aniston (50), fotografům ani jejich okolí neuniklo, že se jednalo o setkání velmi elektrizující.

Zatímco Jennifer obdržela cenu za nejlepší herecký výkon v seriálu The Morning Show, Brad sledoval její řeč v zákulisí. Na obrazovce mohl doslova oči nechat. Sám Pitt pak převzal cenu za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve filmu Tenkrát v Hollywoodu a svou řečí pobavil všechny v sále, jak uvádí web Super.cz.

„Pojďme si to říct na rovinu, byla to těžká role, ztvárnil jsem chlapa, který hulí, sundá si tričko a nevychází moc dobře se svou ženou,“ popsal hojně oceňovanou roli Cliffa Bootha. Potlesk si tak vysloužil i od své bývalé manželky, kterou před lety opustil kvůli milostnému vzplanutí s Angelinou Jolie, s níž si nakonec pořídil tři biologické děti.

Na skutečné emoce pak došlo, když se ti dva potkali v zákulisí. Pozdravili se, objali a jejich úsměvy nebraly konce. Když se pak herečka chtěla vzdálit, Brad stále ještě svíral její ruku. Evidentně ji vůbec nechtěl pustit….



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.