Víc než Rachel z Přátel: Jennifer Anistonová je navždy sexy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Víc než Rachel z Přátel: Jennifer Anistonová je navždy sexy!

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston (profimedia.cz)

V posledním dílu svého zatím nejnovějšího seriálu The Morning Show se herečka Jennifer Anistonová (52) objevila nahá ve sprše. Ale jelikož nebylo nic vidět, tak to zase tak moc velká paráda nebyla, posteskli si pánové u obrazovek.

Faktem ale je, že jim to představitelka Rachel ze seriálu Přátelé během uplynulých let mnohokrát vynahradila. Vzpomínáte si?

Kráska s kravatou
Časopis GQ (leden 2009)

Nejen hraním je člověk živ, a tak Jennifer nabídla fanouškům něco extra i mimo filmové plátno a televizní obrazovku. Na obálce časopisu GQ se objevila jen a pouze v kravatě a fanoušci šíleli radostí.

Ikonické účesy Jennifer Aniston

Video se připravuje ...

Sex na pracovišti
Šéfové na zabití (2011)

Jako šéfka byla sice nesnesitelná, ale také náramně sexy. V její zubní ordinaci se děly věci, až oči přecházely. A i pojídání banánu dokázala paní doktorka pojmout velice svérázně.

Nejžhavější číslo
Millerovi na tripu (2013)

Padouchům, kteří je ohrožovali zbraněmi, předvedla žhavý sexy tanec, a ještě jim přitom dokázala s celou rodinkou utéct. Podle mnohých to bylo její nejžhavější číslo, a to jí bylo už 44 let (na které vůbec nevypadala)!

Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina

Video se připravuje ...

Ještě větší nymfomanka
Šéfové na zabití 2 (2014)

Kdo doufal, že se v pokračování úspěšné komedie zbaví závislosti na sexu, zmýlil se. Svůdná dentistka sice zkouší terapii, ale její touha po milování je vždy silnější.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.