Antonín Hardt měl 88. narozeniny: Oslavu vystrojil major Zeman! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Antonín Hardt měl 88. narozeniny: Oslavu vystrojil major Zeman!

Oslava Antonína Hardta
Oslava Antonína Hardta (Foto Aha! – Martin Hykl)

Věkový průměr jim snižovali jen členové fun klubu majora Zemana. Na oslavě, kterou připravili herci Antonínu Hardtovi k 88. narozeninám právě oni, se sešla stará garda. Vedle oslavence také Jiří Krampol (85), Rudolf Jelínek (88) či Karel Hábl (87).

Partu doplnil Jiří Novotný (87), který hrál už v roce 1955 kuchtíka v legendární pohádce Byl jednou jeden král. Přišla také Jaroslava Obermaierová (77). Už jí skončily prázdniny a vrátila se do Ulice. „Nejhorší bylo, že jsem musela vypít podle scénáře pivo,“ prozradila představitelka drbny Vilmy Nyklové scénu, kterou diváci spatří už tento týden. „Já ho totiž normálně nepiju. A ještě jsem musela dělat, že mi chutná. Ale jsem herečka,“ dodala se smíchem.

Pogratulovat přišel také zpěvák Karel Bláha (75), na němž se podepsalo zranění achilovky před dvěma lety. „Vždycky si říkám, že to už nedám, ale před diváky najednou zase ožiju,“ prozradil. Tonda Hardt přiznal, že tuto oslavu nečekal a neplánoval. „Před pěti lety mi vzali kvůli rakovině dvě třetiny žaludku, pak jsem zase slepl a musel na transplantace rohovek. Byl jsem pořád jen po doktorech,“ popsal. Nyní se ale spolužák Jiřiny Bohdalové (92) z DAMU cítí jako mladík.

Antonín Hardt na rozloučení s Arnoštem Moulíkem: Vzal si Veškrnovou!

Video se připravuje ...

Tři role v jednom seriálu

Antonín Hardt si zahrál v 30 případech majora Zemana hned tři role ve třech dílech a pokaždé někoho jiného – tajemníka Jandu v epizodě Vrah se skrývá v poli, řidiče sanitky v Kleštích a maséra Oldu z Romance o nenápadné paní. Jinak odehrál ve filmech a seriálech přes dvě stovky postav.

Jelínek: Nejmíň do devadesátky!

Rudolf Jelínek prodělal před šesti lety dvě mozkové příhody. Jeho manželka Martina Jelínková Růžičková (57) o něj obětavě pečuje a vedle toho je chovatelkou koní. „Chci tu být do devadesáti,“ řekl seriálový představitel majora Hradce. Dnes, když se devadesátka přiblížila, dodává k tomu slovo nejmíň.

Antonín Hardt slaví 88: Šimkovi přivedl Krampola, se Sobotou válčil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
15. 8. 2023 • 16:39

Na žádné oslavě nesmí chybět Krampol, vždyť je to zadarmo!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.