Krampol je ze špitálu doma, ale... Už zase dělá Vylomeniny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krampol je ze špitálu doma, ale... Už zase dělá Vylomeniny

Vyšla nová kniha o Jiřím Krampolovi.
Vyšla nová kniha o Jiřím Krampolovi. (Martin Hykl)

Je už pár dní doma z Nemocnice Na Františku, kde o něj více než týden pečovali. Jiří Krampol (85) ležel dokonce na jednotce intenzivní péče. Zpočátku totiž byly obavy, že jde u něho o nebezpečný zápal plic! Teď už je ale zase samá legrace.

I když někdy nemůže popadnout dech. „Postavili mě zase na nohy, ale současné počasí je pro astmatiky peklo,“ postěžoval si herec. Radost mu dělá knížka Vylomeniny Jiřího Krampola, kterou včera pokřtil její autor Partik Rozehnal (49). „Myslím, že jich je dohromady asi tak šestnáct. I když ničím nijak neiniciuju jejich vznik, mám z nich radost,“ řekl deníku Aha! herec. „Ta poslední mě moc těší, protože je podle mého oblíbeného pořadu Humoriáda,“ zdůraznil Krampol.

Nejčastěji Krampol vzpomíná na manželku Hanku, říká jeho manažer Schmiedberger

Video se připravuje ...

Vždy se těší na veřejné rozhlasové nahrávky, kam chodí všichni pro dobrou náladu. „Srandu mám rád celý život. A hlavně v dnešní době je potřeba rozesmát lidi. A je tam fajn parta, jako například Ivanka Devátá, Jan Přeučil i moderátor Patrik Rozehnal,“ vyjmenovával herec spokojeně. Ve Vylomeninách je v kostce a s nadhledem celý jeho život. Krampol v ní vypráví také o natáčení slavných seriálů (Synové a dcery Jakuba skláře), filmů i o svých tenisových úspěších.

Jiří Krampol vyvedl svou múzu Kateřinu: Na některé věci jsem ješitný!

Video se připravuje ...

Chybí mu velký kamarád

První publikaci, která mapovala Krampolův barvitý život, Co se vejde do života napsala v roce 1994 Jana Bednářová (75), manželka hercova úhlavního přítele, scenáristy a občasného herce Jiřího Bednáře (†72). „Jirka mi svědčil na svatbě a já jemu. Měl jsem ho moc rád a chybí mi stále. I když je to právě deset let, co odešel,“ přiznal Krampol.



Přečtěte si
ELLA Průšová
15. 11. 2023 • 19:29

Krampol už neví co dělá, jen chce být stále obdivován, nevím za co! Myslím, že tím lidi už hodně otravuje! Mě určitě! Vypočítavej chytrolín a vždy chtěl všechno zadarmo, on se tím sám ještě chlubil! Pako!

Genevive Winklerová
15. 11. 2023 • 16:01

Krampol...jo měl své časy popularity jako herec i moderátor, ale to vše je již pryč. Jako většina "celebrit" neumí odejít tzv. středem

mayeracek
15. 11. 2023 • 14:54

Autor höh musí mít IQ houpacího koně když Marii Retkovou považuje za Marcelu Augustovou...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.