Krampol o věci, která nemá obdoby: Škoda za 13 milionů a žaloba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krampol o věci, která nemá obdoby: Škoda za 13 milionů a žaloba

Jiří Krampol (85) pár hodin po propuštění z nemocnice: Kolaps!
Jiří Krampol (85) pár hodin po propuštění z nemocnice: Kolaps!  (Martin Hykl)

Herec Jiří Krampol (85) se za svou kariéru setkal s mnoha známými osobnostmi. Jednou z nich byl i skutečný mafián Ivan Jonák, se kterým Krampol natáčel film s názvem Nahota na prodej. Bohužel se stalo něco, co nikdo nečekal.

Jiří měl na Jonáka svůj vlastní názor.  „On byl zvláštní člověk. Ale choval se ke všem velice slušně, bezvadně. Byl to ale těžkej exhiba,“ řekl herec v rozhovoru pro CNN Prima News. Během natáčení se však projevila i Jonákova svérázná povaha

Jiří Krampol vyvedl svou múzu Kateřinu: Na některé věci jsem ješitný!

Video se připravuje ...

.

„Jonák způsobil věc, která nemá obdoby. Vzal si do hlavy, že chce černou košili na záběr. Oni mu říkali: ‚Vykašli se na to, hoří zámek.‘ Zámek byl totiž politý nějakou tekutinou, pak se na to nalil benzín a zapálilo se to. Mohlo to hořet pouze několik minut. Pak by to prohořelo,“ začal s vyprávěním Krampol.

 

„Jenže záchranka, policisté a hasiči jeli do Discolandu pro černou košili. Mezitím hasiči zajišťovali, aby se oheň nerozšířil, aby to nechytlo. Jenže se to promáčelo a zničily se fresky asi za třináct milionů. Majitelé pak žalovali štáb a soudili se strašně dlouho,“ dodal na závěr Jiří, který dodnes nechápe, jak si mohl Jonák něco takového usmyslet.


Jiří Krampol

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.