Opakující se kolapsy Jiřího Krampola: POSLEDNÍ VERDIKT LÉKAŘŮ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Opakující se kolapsy Jiřího Krampola: POSLEDNÍ VERDIKT LÉKAŘŮ!

Jiří Krampol (85) pár hodin po propuštění z nemocnice: Kolaps!
Jiří Krampol (85) pár hodin po propuštění z nemocnice: Kolaps!  (Martin Hykl)

Spadla klec! Lékařům z Nemocnice Na Františku v čele s profesorem MUDr. Rudolfem Špačkem (68) došla trpělivost, pohár přetekl. Jiří Krampol (85) si vyslechl vážné varování. Jestli ještě bude courat po venku a pak se složí s plícemi, už ho nepřijmou.

Dalo se to čekat. Herec hledal na jednotce intenzivní péče spásu i třikrát za měsíc. A to jen proto, že neposlechl svého zachránce Špačka, který mu nařídil domácí režim a zakázal chodit do společnosti.

Nedbá rad

V roce 2021 tento věhlasný lékař sebral Krampola hrobníkovi z lopaty. „Bylo mi strašně! Už jsem si myslel, že je to konečná,“ přiznal zpětně herec. Ve finále dostal i kardiostimulátor nové generace. Ale k čerstvě povbuzenému srdci si to nevzal. Stále se svým zdravím i životem hazardoval. Loni tak v nemocnici prožil dokonce vánoční svátky. Není divu, že se lékaři již vzbouřili.

Jiří Krampol

Video se připravuje ...

Nesmí ven

Krampol tak chyběl na křtu výpravné publikace fotografa a svého dlouholetého manažera Miloše Schmiedbergera (76) Příběhy fimových fotografií. Přitom Miloš na něj dost spoléhal. „Právě Jirka byl členem barrandovské skupiny herců, kteří točili filmy a já je při tom fotil. Umí o tom pěkně vyprávět, ale zůstal doma, protože to už přeháněl,“ postěžoval si fotograf a manažer. Krampol prostě nesmí ven, do společnosti, kde by mohl zase něco chytit. Má nůž na krku, doktoři už s ním ztratili trpělivost...

Plejáda hostů

Naštěstí přišlo hodně jiných kmotrů, jako např. herci Sagvan Tofi (59), Jan Kanyza (76) či Eva Čížkovská (50) alias striptérka Ála z Discopříběhu. Mezi hosty nechyběl ani muzikálový producent František Janeček (79), hudební skladatel Zdeněk Barták, expertka na fotografie Daniela Mrázková (81) či rozvedený Václav Upír Krejčí (68) s novou láskou Lucií.

Poslední varování

Přesně před týdnem herec skončil na kapačkách, když si jen pár dní po propuštění z nemocnice nedokázal odříct účast na křtu knihy Vylomeniny Jiřího Krampola. Zřejmě se nakazil od svého kamaráda a kolegy Slávka Jandáka (76), který nad ním stál a frkal do kapesníku.

Hana Čížková: Po letech se ozvalo staré zranění! Přetrhané vazy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
23. 11. 2023 • 21:34

Jana N. , je to tak, on si loni plánoval, jak stráví Vánoce v nemocnici, že tam bude mít pohodlí a veškerou péči, nebude se muset starat ani o jídlo, no, on se nikdy nestaral, s manželkou vymetali známé, i na Vánoce, tím se jednou tady chlubil, až tak je bl.bej, tak "čestný" on je! Už ho nesnáším!

Jana Nováková
23. 11. 2023 • 18:11

Ta trpělivost měla doktorům dojít už dávno.Už dlouho si z nich dělal blázny.Špatně mluví,ztrácí podobu,hubne,fóry se nikdy nenaučil říkat,prostě neumí stárnout s neví ,kdy odejít ze scény.Se slávou už neodejde,to má smůlu.Zrovna jako Bohdalová.Mohli by si podat ruce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.