Krampol po pár hodinách z nemocnice: KOLAPS! OKAMŽITÝ NÁVRAT NA JIP! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krampol po pár hodinách z nemocnice: KOLAPS! OKAMŽITÝ NÁVRAT NA JIP!

Jiří Krampol (85) pár hodin po propuštění z nemocnice: Kolaps!
Jiří Krampol (85) pár hodin po propuštění z nemocnice: Kolaps!  (Martin Hykl)

Nedokázal si odříct účast na křtu knihy o sobě Vylomeniny Jiřího Krampola. Herec a bavič sice už v úterý dopoledne přiznal nejbližším, že zřejmě někde nastydl a není mu nejlíp,  přesto tam vypravil. A pak skončil opět na kapačkách!

Rady svého ošetřujícího profesora Rudolfa Špačka z Nemocnice Na Františku, že má v těchto nevlídných dnech sedět raději doma, hodil Jiří Krampol (85) opět za hlavu. Jen mu trochu otrne, už utíká ze svého bytu do společnosti mezi lidi. Přitom kdyby chytil covid nebo zápal plic, mohlo by to být pro něj fatální...

Dusil se

Křest přilákal mnoho slavných i Krampolových fanoušků. Riziko nákazy dosáhlo obřích rozměrů. „To nic není, jen jsem někde prochladl,“ zlehčoval situaci herec. Na hlase ale bylo znát, že je zle, chvílemi se chytal za hrdlo, jako když se dusí. Pak už to bylo zřejmé i bez mluvení.

Nemá rozum

Jeho manažer Miloš Schmiedberger (76) se dlouho nerozmýšlel. „Sanitku jsme nevolali, odvezli jsme ho s Katkou Bláhovou sami rovnou do Nemocnice Na Františku. Přitom ho odtud propustili jen před pár dny,“ řekl deniku Aha! manažer a fotograf. I herečka Kateřina Bláhová (27) do Krampola hučela, aby už konečně dostal rozum, že přece kamarádi mohou chodit za ním domů. Bylo by to pro něho mnohem lepší a bezpečnější.

Hana Čížková: Po letech se ozvalo staré zranění! Přetrhané vazy!

Video se připravuje ...

Přehlídka marodů

Jandák na něho kašlal!

Na křtu v Radio Café na pražských Vinohradech se sešla plejáda Krampolových přátel z branže. „Když se podíváte na náš stůl, je vám asi jasné, že neexistuje nemoc, kterou jsme neprobrali,“ vtipkoval Josef Dvořák (81). Zároveň přiznal, že ho s postupujícím věkem trápí zhoršující se sluch. „Většinu věcí jim nerozumím, tak jenom kývám,“ prozradil Dvořák. Operace srdce zase čeká Jana Přeučila (86), kterému dodává energii hlavně manželka Eva Hrušková (71), která nakonec také dorazila podpořit dlouholetého kamaráda. Jako vždy v kraťasech a dobře naladěn byl Pavel Nový (75), který se až na křečové žíly, cítí dobře. Kdo ale možná mohl návštěvu křtu přehodnotit, byl Vítězslav Jandák (76), kterého zjevně zmáhalo nachlazení. Když mu Krampol podepisoval knížku o sobě a jako každému přimaloval i svou karikaturu, herec a bývalý ministr kultury se neudržel a frkal do kapesníku. Sám Krampol se přitom během křtu dost zadýchával a přiznal, že mu nedělá dobře sychravé počasí.

Karlos Vémola: S Jirkou Krampolem bych boxovat nechtěl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5136192
28. 11. 2023 • 11:25

JAK SE DOSTANE NORMÁLNÍ OBČAN TÉTO ZEMĚ DO NEMOCNICE "NA fFRANTIŠKU"? JÁ BYCH TO CHTĚL TAKÉ

Liba Metloková
28. 11. 2023 • 00:47

Pan Krampol by se ve svém věku měl šetřit. A také by měl zvážit, že léčba něco stojí a on tím zatěžuje zdravotnictví zbytečnými náklady díky své neukázněnosti, i když ho v určitém ohledu chápu.

hana01954
17. 11. 2023 • 15:05

Ze si dedek uz neda pokoj. To je jako kdyz si osel hraje na kone a bezi velkou pardubickou. Mysli se ze mu je 30 a ona uz to davno neni pravda.

ELLA Průšová
16. 11. 2023 • 21:53

Krampole, běž už do pihele!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.