Krampol o rodinném prokletí: Má to i syn a dvě vnoučata | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Krampol o rodinném prokletí: Má to i syn a dvě vnoučata

1976: Jirka se synem Jiříčkem a svou maminkou.
1976: Jirka se synem Jiříčkem a svou maminkou. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Mária Rušinová, David Kundrát, Miloš Schmiedberger)

Ne že by se herec a moderátor Jiří Krampol (85) v poslední době nepotýkal se zdravotními problémy, vehementně však odmítá, že by mělo jít o cokoli vážného. Poslední návštěva nemocnice byla podle jeho slov čistě preventivního rázu, což zdůraznil i pro server TN.cz.

„Já se jdu do nemocnice na něco zeptat a pak se dozvídám, že jsem tři dny neviděl, nejedl a takové kraviny, proboha. Já dýchám, mám všechno v pořádku. Nechali si mě tu jedině proto, aby mi udělali rentgen a zjistili, jestli nemám zápal plic, protože si to musím hlídat. Doktoři to chtějí vědět stoprocentně,“ uvedl vše na pravou míru pro výše zmíněný web.

Jiří Krampol opět mezi lidmi: Lidský smích mě nabíjí silou

Video se připravuje ...

Moderátora nenechává chladným i to, že je jeho zdravotní stav překrucován v médiích. Proto se rozhodl jednou provždy toto téma rozseknout. „To jsou takové kraviny, že chci prý umřít, že už nechci žít a že jsem tři dny ležel oteklý doma. Oni ze mě dělají úplného de***a,“ rozčiluje se Krampol, který připouští, že zdravotním neduhům sice čelí, není to však nic, o čem by již dávno nevěděl. „Já mám už od raného dětství chronický katar průdušek, měla to moje maminka, má to můj syn i má dvě vnoučata. Je to prostě rodinné prokletí, jako když má někdo cukrovku,“ uzavřel povídání na toto téma Jiří Krampol.



Přečtěte si
miroslava13
29. 1. 2024 • 12:47

někdy je holt lepší neříkat nic.....ono se tak neprovalí spousta věcí! nikdy jsem nečetla o nikom víc než o Krampolovi....jak je v nemocnici! Tak to má zadarmo, že----nemusí kupovat jídlo, topit, svítit a tak. a pak se o něj kamarád postará. též asi zdarma, že? co by platil domov důchodců?

ok2uds
12. 1. 2024 • 08:34

Až na stáří se zmíní o dětech. Ať se pochlubí, co jim dal.Tolik milionů rozházel, nepořídil si ani svoje bydlení a teď pořád kňučí, jak starý žabák.

Celebrity-chachacha
16. 12. 2023 • 14:44

Nikdo není dokonalý . Tak se z toho tady nepos...

Eva Komárková
16. 12. 2023 • 12:42

Jasně Krampole. V pohodě se dožiješ 120 let

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.