Jiří Krampol (85) znovu ve špitále: PO PLICÍCH HO ZRADILY NOHY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jiří Krampol (85) znovu ve špitále: PO PLICÍCH HO ZRADILY NOHY!

Sám dobře ví, že stáří je nejtěžší nemoc.
Sám dobře ví, že stáří je nejtěžší nemoc.  (Foto Aha! – M. Hykl, T. Tran, P. Machan)

Zřejmě i změny počasí o Vánocích se podepsaly na tom, že Jiří Krampol (85) musel na druhý svátek vánoční opět do nemocnice. „Cítil jsem slabost při chůzi a bál jsem se, že upadnu,“ přiznal deníku Aha! herec. Náhlé oteplení mu zřejmě neprospělo.

Ani chodítko, které doma používá místo trekingových holí, mu nedodalo jistotu. „Ztratil jsem stabilitu, je to nepříjemný pocit nejistoty,“ popsal Krampol.

Ministerská návštěva

Přitom Štědrý den měl ještě docela rušný. Když nesmí ven mezi větší počet lidí, protože stále trvá značné nebezpečí nákazy, chodily prověřené návštěvy k němu. Popřát mu přišla třeba bývalá ministryně zdravotnictví Marie Součková (70), která v roce 2005 překonala rakovinu prsu a umí dodávat lidem energii. Navíc má dvě atestace z ortopedie, této disciplíně se věnuje ve své praxi, takže byla ve chvíli, kdy Krampola zrazovaly nohy, tím pravým člověkem na správném místě.

Jiří Krampol opět mezi lidmi: Lidský smích mě nabíjí silou

Video se připravuje ...

Zdravotní bratr

Herce navštívili i další kamarádi a hlavně se o něj staral zdravotní bratr Honza, který bydlí ve stejném domě jen dva bloky od Staroměstského náměstí. Ten Jiřímu také naservíroval štědrovečerní večeři. Jenže nejistota v nohou přetrvávala, a proto nakonec raději požádal o pomoc lékaře. Kdyby Krampol ve svém pokročilém věku upadl, bylo by zle. Po zlomeném krčku pacienti častou dostanou zápal plic a ten bývá osudný...

Na svátky se mu vždy přitíží

Plíce ho trápí od dětství a je to dokonce dědičná záležitost. Dušnost a kašel zlobily už babičku a maminku a podědil to jeden ze synů. S astmatem tak Jiří Krampol bojuje desítky let, ale zima je pro něj velice zátěžové období. Za poslední dva měsíce se ocitl kvůli špatnému dýchání na kapačkách v Nemocnici Na Františku dokonce čtyřikrát! Trávil tam i loňské svátky.

Loučení s knížetem a detaily pohřbu. Strach o Krampola. A Pavel prohlížel hodinky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
29. 12. 2023 • 13:16

Krampol vás někdy urazil? Mne tedy ne a také nejsem už mladá. Tu nemocnici mu opravdu nezávidím. Skoro se bojím aby mi nebylo na blití z váší nenávisti a zloby.

stoura
29. 12. 2023 • 04:25

Tentokrát to byly nohy, copak to bude příště?

ELLA Průšová
28. 12. 2023 • 17:29

janapu; zlobte se jak chcete, ale mě je už na blití z Krampola! Vím, co je stáří, nehekám, nenadávám druhým, nevyžírám všude, nejdu do nemocnice, aby se o mě starali a já měla pohodlí a obsluhu a důchod 25 000, taky nemám! On není jediný starý, ale chová se tak a uráží i staré lidi! Mě je na blití z Krampola!

janapu
28. 12. 2023 • 14:23

Nezlobte se na mě, ale tohle je hyenismus.
Staří je zlá věc, každého dožene.
A propo Blesku je mi z Vás na blití s prominutím... tady diskuze, aby se lidičky vyřádili. Ale co takhle diskuze pod dnešním Jurečkou, Rakušanem, univerzitou, Ukrajinou atd.; jo tak na tohle koule nemáte. Jo to byste se mohli i dovědět, co? Hlavně nemáte dovoleno, že?

Celebrity-chachacha
28. 12. 2023 • 09:40

No tak ta mu teda pomohla ta politička.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.