Slova nemocného Krampola berou za srdce: Chci tu ještě chvíli být | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Slova nemocného Krampola berou za srdce: Chci tu ještě chvíli být

V nemocnici je Jirka jako doma.
V nemocnici je Jirka jako doma. (rofimedia.cz, archiv Blesku)

Zdraví je jen jedno a je potřeba o něj náležitě pečovat - obzvlášť, když patříte mezi rizikové pacienty. Situaci nepodceňuje ani herecký bard Jiří Krampol (85). Svátky, nesvátky - následuje doporučení lékaře. 

Počet lidí s covidem stále narůstá a to zdaleka nejde o jediné respirační onemocnění, které má nyní hlavní sezónu. Ošetřující lékař proto Jiřímu Krampolovi důrazně nedoporučil navštěvovat společenské akce, kde by byl vystaven případnému nebezpečí.

Jiří Krampol: Štve mě, jak ze mě všichni dělají chcípáka

Video se připravuje ...

„Je to tak, mám zákaz chodit ven. Mezi lidmi lítají choroby a já jsem rizikový pacient. V podstatě jedinou výjimku, kdy opustím byt, udělám na Štědrý den. Už osm let ho jezdím trávit za kamarádkou a přáteli a nevynechám ani letos. I na večeři u domu v restauraci v pěti lidech bych mohl, ale co opravdu nesmím, protože to bych si opravdu domů mohl odnést něco nepěkného, je to, že bych teď obrážel večírky,“ potvrdil sám herec deníku eXtra.cz s tím, že letos si dá klidový režim. 

„To je taky moje největší předsevzetí do Nového roku: musím se naučit říkat ne. I když půjde o dobrého kamaráda, tak mu prostě na křest nepůjdu. Zdraví mám jen jedno a chci tu ještě aspoň chvíli být...“ dodal. 

Jiří Krampol opět mezi lidmi: Lidský smích mě nabíjí silou

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.