Krampol šokuje o Lauferovi: Mobilní číslo, které používal, prý už neexistuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krampol šokuje o Lauferovi: Mobilní číslo, které používal, prý už neexistuje

Lauferův stav jeho parťáka Krampola hodně bolí.
Lauferův stav jeho parťáka Krampola hodně bolí. (Archiv)

Ač má dnes má Josef Laufer 84. narozeniny, na oslavu bohužel nedojde. Zpěvák je už tři roky v bdělém komatu, dokonce ani neví, že mu zemřela milovaná manželka Irena Greifová (†83). Jeho kamarád Jiří Krampol (85) přesto dál věří v zázrak!

„Pepíka je mi strašně líto. Vždycky to byl skvělej kluk a bezvadnej parťák. Díky němu jsem se vlastně dostal k moderování pořadu Nikdo není dokonalý. První díl moderoval on a já byl hostem. Po natáčení ke mně přišel a poprosil mě, zda bych to místo něj nedělal já, že to není úplně jeho parketa. Ještě před třemi lety jsme spolu měli hrát ve filmu Stáří není pro sraby, ale pak se mu to stalo a jeho postava musela být přeobsazena. Co mám zprávy, není to dobré... Mobilní číslo, které používal, prý už ani neexistuje,“ smutně konstatoval na webu CNN Prima NEWS Jiří Krampol.

Dcera Laufera rozhodla za nemocného tátu: On by to tak chtěl!

Video se připravuje ...

„Ty konce některých vynikajících umělců mě přímo děsí. Zdeněk Dítě, výborný herec, přestal být soběstačný, dožíval v otřesných podmínkách. To už nebyl život, ale utrpení. Stejně tak Jarda Čejka (slavný mim – pozn. red). Říkám si, že hlavně takhle neskončit. Strašně moc Pepíkovi držím palce a myslím na něj. Snad se stane zázrak,“ stále doufá ve změnu k lepšímu Laferův dlouholetý parťák.  

Josef Laufer se neprobral po operaci srdce: Dcera promluvila o jeho stavu!

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Uživatel_5584998
12. 8. 2023 • 21:31

Nemá být Krampolovi je Laufera líto?

ELLA Průšová
11. 8. 2023 • 17:19

Proč se Krampol do všeho vecpe! Už je ho, víc než dost!!

yarda
11. 8. 2023 • 11:16

...Mobilní číslo, které používal, prý už ani neexistuje...
Na ta mobilní čísla jsem se jednou ptal. Prý když uživatel přestane platit, tarif, číslo se zablokuje a asi za dva roky se může přidělit někomu jinému. Se SIM kartou to prý nemá moc společného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.