Legendární duo Kamélie: Pozadí konce s Lauferem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Legendární duo Kamélie: Pozadí konce s Lauferem

Kamélie ještě s Josefem Lauferem
Kamélie ještě s Josefem Lauferem (archiv dua kamélie)

Dvojice krásek začala pod názvem Kamélie vytupovat v roce 1980. Třeba v Německu ale Hanu Buštíkovou a Danu Vlkovou znají jako Hannu & Daanu. Dámy začínaly v hudební skupině Josefa Laufera (84). Proč od zpěváka vlastně odešly?

„Po nějaké době v kapele Josefa Laufera jsme se ale rozhodly osamostatnit, vystupovat samy za sebe. A úspěch se dostavil poměrně rychle – naše písničky začaly hrát v rádiu, účinkovaly jsme v televizních show, postupně se nám začaly hrnout nabídky na koncertování i do zahraničí, především do Německa, kde jsme se staly velmi populárními,“ prozradila důvod odchodu od známého zpěváka Hana Buštíková v rozhovoru pro Deník. 

Dcera Laufera rozhodla za nemocného tátu: On by to tak chtěl!

Video se připravuje ...

„Nemůžeme žít jenom ze starších písniček, čas od času je potřeba repertoár obnovit, zvlášť když od nás posluchači nové věci očekávají. My jim je s potěšením nabízíme, protože je to pro život umělce, tvůrčího člověka důležité,“ přiznala Hanka a její parťačka Vlková dodává: „Pokračujeme v tom, o co nám vždycky šlo, totiž aby se lidé při poslechu našich písniček mohli odreagovat od dnešní doby, která je velmi tvrdá, a aby jim prostě s námi bylo dobře.“ 

Kamélie nestárnou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.