Drsné vzpomínky na Laufera: Proč musel odmítnout Ivanu Gottovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Drsné vzpomínky na Laufera: Proč musel odmítnout Ivanu Gottovou

Gottová požádala o pomoc Laufera, jenže ...
Gottová požádala o pomoc Laufera, jenže ... (Foto pro Aha! – herminapress.cz)

Před lety se Ivana Gottová (47) pokoušela prorazit na divadelních prknech, konkrétně v muzikálu Přízrak Londýna. V rámci příprav na roli těhotné prostitutky proto tehdy poprosila o pomoc Josefa Laufera (84). A se zlou se kupodivu potázala!

„Poprosila mě, jestli bych jí nedal nějaké rady! Ale mám velmi mnoho práce, nestihl bych se jí dostatečně věnovat,“ zdůvodnil tehdy své odmítnutí zpěvák a režisér Josef Laufer na jedné společenské akci. Partnerka Karla Gotta se proto stran zpěvu obrátila na profesorku Janu Balášovou. 

Přesto se Ivana na prknech, které znamenají svět, dlouho neohřála. „Telefonicky mi oznámila, že nemůže hrát. Postavila mě před hotovou věc, že její roli bude hrát kolegyně Bára Chybová s tím, že asi vím, co se kolem ní děje,“ pohoršeně reagovala na chování Gottové producentka muzikálu Ema Krahulíková v deníku Aha.cz.

Pravdu o stavu Laufera ví jen část rodiny!

Video se připravuje ...

„Ivana dorazila i s manželem Karlem Gottem. Hned mi ukázala potvrzení od lékaře, že má velké problémy s páteří a při každém pohybu ji chytá migréna, ze které zvrací. To potvrdil i její manžel. Do této schůzky nikdy žádný problém nezmínila ani náznakem,“ dodala Krahulíková nakvašeně. 

Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
26. 2. 2024 • 06:42

Nešťourejte do věcí do kterých vám nic není.Radši se snažte přemluvit dceru Laufra ať nechá otce odpojit Nikam to nevede a on by stejný už nikdy nebyl.Ona si to všechno platí?

Renata Gmati
9. 1. 2024 • 23:41

Co je vám do toho jestli byla jeho žena nebo ne??? Nejhorší vlastnost je závist!!!!!!!

Iva Muchová
5. 11. 2023 • 14:15

Také jsem viděla a byla trapná

Iva Muchová
5. 11. 2023 • 14:13

Macháčková nikdy nic neuměla tak jak její dcery,divila jsem se vždy proč jí pan Gott protlačoval a i její dcery...asi musel chudák i když věděl že je to ostuda

Jaroslav Vašíček
5. 11. 2023 • 13:30

Ten Hanainge musí být úplný idiot!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.