Krampol (85) na JIP: ZÁVAŽNÉ PODEZŘENÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krampol (85) na JIP: ZÁVAŽNÉ PODEZŘENÍ

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Jakub Poláček, Alexandr Malachovský, ČT)

Snad se nebude opakovat závěr loňského roku. Do konce roku zbývají už jen dva měsíce a Jiří Krampol (85) od minulého čtvrtka leží na JIP pražské Nemocnice Na Františku. Loni tady trávil Vánoce i Nový rok. Všichni se modlí, aby to letos bylo jinak.

Hercův manažer, fotograf Miloš Schmiedberger (76), svého svěřence navštěvuje. „Byl jsem za Jirkou, ale on stále dokolečka tvrdí, že mu nic není a chce domů,“ stýská si. „Lidi, kterým nic není, neleží v nemocnici,“ dodává.

Více odpočívat

Manažer je přesvědčený, že herec a bavič nedbá na dobře míněné rady kardiologa prof. Rudolfa Špačka. Slavný pacient by měl více odpočívat a necourat moc po venku. Ale rozčilovat se kvůli tomu Schmiedberger už nemíní. „Měl jsem infarkt a tohle je házení hrachu na zeď. Zpočátku měli lékaři dokonce podezření na slabý zápal plic. Naštěstí se to prý nepovrdilo,“ upřesňuje manažer a fotograf. Má svých starostí dost, protože chystá knihu svých filmových fotografií.

Nejčastěji Krampol vzpomíná na manželku Hanku, říká jeho manažer Schmiedberger

Video se připravuje ...

Starost exmanželky

Jirkova třetí manželka Marta Krampolová (59) je se svým ex stále ve spojení. „Ono mu vždy brzy otrne,“ potvrzuje. „Ale mě zaujala jiná věc. Byla jsem s Jirkou jedenáct let a nepamatuju se, že by měl takové problémy s kašlem a s dýcháním. Přitom to, že má astma už od dětství, říkal vždycky. Ale nestonal tolik,“ zdůrazňuje Marta.

Věčně na infuzích

Na kapačkách skončil Jiří Krampol během posledních let mnohokrát. Před dvěma lety za tři měsíce čtyřikrát, loni po premiéře filmu Život je sranda trávil Na Františku svátky i Silvestr. Letos před oslavou 85. narozenin byl též hospitalizovaný.

Jiří Krampol vyvedl svou múzu Kateřinu: Na některé věci jsem ješitný!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
22. 12. 2023 • 22:42

Tak co Krampole, máš i letošní Vánoce vymyšlený, kde je budeš trávit? Jako v loni, opět v nemocnici, kde budeš mít veškerý servis, nic tě to nebude stát......
Ty jsi pěknej prevít! Alespoň se s tím tady nechlub, vyžírko! Celý život chlastáš a teď se předvádíš, jako že jsi nej herec, na ty dobrý nemáš a nikdy jsi neměl! Tak zklidni hormony, zoufalče!

stoura
3. 11. 2023 • 05:45

ELLA Průšová
2. 11. 2023 • 22:48

Hlavně Krampole, že se o tobě zase píše! Vyčůránku starej!

Genevive Winklerová
2. 11. 2023 • 17:28

No rozhodně je to stáří... celkem měl kdysi úspěchy jako herec i jako moderátor a byl vtipný, ale stáří je stáří a odejít tzv, středem většina tzv, nedokáže

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.