Krampol vyvedl svou mladou múzu: Co ho drží nad vodou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krampol vyvedl svou mladou múzu: Co ho drží nad vodou?

Kateřina vytáhla na premiéru ženské zbraně.
Kateřina vytáhla na premiéru ženské zbraně. (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Pražskou premiéru svého životopisného dokumentu Život je sranda má za sebou Jiří Krampol (86). Podpořit ho přišla řada kolegů a přátel z branže, doprovod mu pak dělala jeho mladá múza Kateřina (29) v šatech s proklatě hlubokým výstřihem.

Pražské kino Dlabačov zaplnili hercovi kamarádi a příznivci v čele s Karlosem Vémolou (38), Zdeňkem Godlou (48) či Hanou Čížkovou (70). Snímek většina z nich viděla poprvé.

Karlos Vémola: S Jirkou Krampolem bych boxovat nechtěl!

Video se připravuje ...

„Sranda byla, už jak jsem se narodil, a trvá to doteďka. Jak mám spoustu blbých vlastností, tak mám jednu dobrou – vždycky, když jsem se dostal do maléru, dokázal jsem si z něj udělat srandu. A to mě drželo na nohou,“ smál se dobře naladěný a odpočinutý Krampol. V první řadě po jeho bloku usedla Kateřina Bláhová 29), o které herec říká, že je jeho múza. Při pohledu na její dekolt se nebylo čemu divit.

Přestože prý příliš nevzpomíná a v nostalgii se neutápí, pro dokument Krampol ve své paměti zalovil rád. A co jsou podle něj ty jeho zmiňované špatné vlastnosti? „Jsem vzteklej, neukázněnej, neumím věci dotahovat do konce a na některý věci jsem ješitnej. A z hloubi duše nesnáším lakotu, pomlouvačnost a když lidi lžou. Vyrůstal jsem mezi grázlama na Žižkově, ale mělo to svá pravidla,“ přiznal. 

Nejčastěji Krampol vzpomíná na manželku Hanku, říká jeho manažer Schmiedberger

Video se připravuje ...

Kamarádka Čížková: Jirka je geniální!

Sranda je podle Krampolových přátel slovo, které ho dokonale vystihuje. „Sranda je slabý slovo, on je geniální!“ říká dokonce Hana Čížková. „Nechápu, kde všechny ty vtipy bere. Znám ho od mládí, chodila jsem s Jirkou Hrzánem a oni byli ve stejné partě,“ dodala herečka, známá třeba coby Kohnova manželka Kameňáků.



Přečtěte si
ELLA Průšová
31. 10. 2023 • 19:26

Tahle mladá múza se vyjádřila nedávno, že jí stojí dost úsilí, se od Krampola distancovat! Udělal jí už dost ostudy, nestojí o něho! Stydí se za nějaké spojování jí s Krampolem! Ona v jeho bytě, to bylo všechno jen domluvené natáčení!
Krampole, nevytahuj se stále, žij a nech žít! Celý život si chlastal, tak to teď nesváděj na nějaké rodové prokletí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.