Smutek Jiřího Krampola (84): OPUSTILA HO JEHO MÚZA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smutek Jiřího Krampola (84): OPUSTILA HO JEHO MÚZA!

Jiří Krampol a Kateřina Bláhová
Jiří Krampol a Kateřina Bláhová (Tonda Tran, Martin Pekárek)

Sexy rusovláska Kateřina Bláhová (27), kterou jsme vídali ve společnosti po boku Jiřího Krampola (84), už má za českého Belmonda náhradu. Herečka ze seriálu Modrý kód a Vyprávěl teď chodí s hercem malých rolí Markem Václavíkem (45). Krampol zůstal na ocet.

S Jiřím Krampolem se Kateřina poznala vloni při natáčení dokumentárního filmu o Jiřím. Ostatně byl to herecký bard, kdo si ji sám vybral. Kateřina byla průvodkyní celým filmem a po natáčení se stala jeho pravou rukou. Všude spolu chodili a herec Kateřinu dokonce nějakou dobu přátelům představoval jako svou přítelkyni s dvojznačným tvrzením: „Ona teď u mě je...“

Jiří Krampol nejen o novém dokumentu: O Hance, pocitu samoty i svých filmech

Video se připravuje ...

Zrzka se toho nebojí

Nebyl ale sám, kdo s rusovláskou chodil do společnosti. Párkrát byla viděna i po boku Felixe Slováčka (80), jehož vztah s malířkou Lucií Gelemovou (40) dělal celých sedm let vrásky na čele jeho ženě Dádě Patrasové (67). To už je ale vše pryč a Kateřina Bláhová oba pány vyměnila za mnohem mladší kousek. Zrzka se ovým objevem netají a když se s Markem Václavíkem objevili v jednom pražském klubu, ochotně a s radostí se nechali vyfotit.

A kdo zbyde Jirkovi?

Poprvé se s Markem Václavíkem setkala při natáčení videoklipu zpěvačky Adely David s názvem Good Luck (Hodně štěstí), kde hrála prostitutku. Při realizaci erotických scén byl prý Marek takový profesionál, že Kateřina odhodila ostych, a scéna tak působí naprosto přirozeně. Možná, že právě při těchto lechtivých scénách přeskočila ona pověstná první jiskra. Jisté je, že Jiří Krampol je opět sám, a my s napětím čekáme, která žena se teď vedle něj objeví.

Jiří Krampol: Štve mě, jak ze mě všichni dělají chcípáka

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
rydlo
28. 5. 2023 • 08:37

Proboha, k čemu potřebuje takový děda múzu, stejně se ta jeho „múza” potřebovala na Krampolovi akorát zviditelnit. Poslední dobou je to samý článek o Krampolovi, asi taky zjistil, že čím víc článků, tím víc penízků, když je na tom tak špatně, že z penze nevyžije, asi jako chudinka Žilková. Všichni ti „chudáci ” umělci mají ale takovou penzi na jakou si platili soc. pojištění. To už ale nevykřikují, že si platili málo, nebo vůbec!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.