Jiří Krampol: Odtajnil archiv před oslavou 80! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jiří Krampol: Odtajnil archiv před oslavou 80!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (archiv)

Někdo si ho pamatuje jako Pepu Cirkla ze seriálu Synové a dcery Jakuba skláře, jiný dává přednost pořadu Nikdo není dokonalý, další má rád jeho hlas, když daboval Jean-Paula Belmonda (†88). Ale není snad nikdo, kdo by nevěděl, kdo je Jiří Krampol. V pondělí herec s předstihem oslaví v Divadle Broadway 85. narozeniny. Má je sice až 11. července, ale to prý už jsou všichni někde na dovolené.

Jirka chce mít kolem sebe lidi, není rád sám. Když hrál hospodského Cirkla, který si svůj podnik musel koupit dokonce dvakrát, byl Krampol ve svém živlu. „Hostinský je jako lékař. Poskytuje svoje služby každýmu, kdo je potřebuje. A zaplatí,“ zní jedna z nesmrtelných seriálových hlášek. Patnáct let svého života spojil herec s televizním pořadem Nikdo není dokonalý, který se pak ještě dlouho reprízoval a stále reprízuje. „Bavilo mě to moc,“ vzpomíná Krampol. „Jednou nám na ulici pán odpověděl na otázku, jaká jsou vyjmenovaná slova po k: sekyra, kytara, kýbl, krupice, kurva, Karel. To vám překvapením dojdou slova,“ směje se Jirka. Zábavné odpovědi náhodně oslovených obyvatel Česka budou také součástí pondělního slavnostního večera.

Jiří Krampol

Video se připravuje ...

„Oslavu jsme domluvili s producentem Oldou Lichtenbergrem v Divadle Broadway,“ prozradil Aha! Krampolův manažer, fotograf Miloš Schmiedberger (75). „Jako průvodkyni večerem si Jirka vybral herečku Sandru Pogodovou. Už když se spolu sešli nad scénářem v kavárně, řvali oba smíchy. Zazpívat přijdou Natálka Grossová, Bohuš Matuš, dorazí i Jirkova dávná láska Uršula Kluková, která pořád čeká, až se dozví, proč si ji Krampol nevzal. Gratulovat přijdou Karlos Vémola, Martin Dejdar i Michal David,“ vypočítává Schmiedberger. Zdravici už dopředu poslal také Jirkův dávný principál z divadla Semafor Jiří Suchý (91).

Bude z čeho vybírat

Celoživotní, čtyřikrát ženatý milovník žen bude mít podle informací Aha! docela kalup. Přijdou za ním hned dvě zrzky. Do divadla se za Krampolem chystá jak herečka Kateřina Bláhová (27), která se pro herce dokonce svlékla, tak i poslední blízká přítelkyně, produkční Jana Kroupová (45) řečená Jája. Na oslavě určitě nebude chybět ani hercova třetí manželka, bývalá manekýna Marta (59), s níž občas herec rád vyrazí na víno nebo na večeři.

Jiří Krampol oslaví 85. narozeniny a kápl božskou: Hanky osud je moje chyba…

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.