Krampol už má Dády plné zuby: Pravda o orgiích s Felixem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krampol už má Dády plné zuby: Pravda o orgiích s Felixem

Dáda bude ráda: Felix se našel v bazénku! Manželce přes Blesk poslal vzkaz
Dáda bude ráda: Felix se našel v bazénku! Manželce přes Blesk poslal vzkaz  (Foto: Karel Kopáč, archiv)

Zatímco Felix Slováček (79) je již zvyklý, že si leckteré osobní problémy se svou manželkou Dádou Patrasovou (67) vyřizuje přes média, jejich přítel Jiří Krampol (84) této disciplíně příliš nefandí. Když pak jeho jméno zaznělo z úst bývalé královny dětských srdcí, rozhodl se, že jí pár větami jednou provždy vzkáže, co si myslí.

Už se zdálo, že doby, kdy si manželé Felix Slováček a Dáda Patrasová vyčítali osobní křivdy přes média, jsou pryč. Herečce to ovšem nedalo a opět si veřejně postěžovala, že její manžel nebývá doma a špatné zkušenosti jí napovídají, že by klidně mohl trávit čas s milenkami. Jak drsně umí Felix domněnky své ženy odpálkovat, dokázal ve vyjádření pro eXtra.cz, v němž Dádu zkritizoval, že si nic nepamatuje, a dokonce si není vědoma faktu, že už skončily prezidentské volby.

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...

Dáda se též rozhodla přilít olej do ohně poté, co viděla na sociálních sítích fotografii, kde je zvěčněný Felix po boku Jiřího Krampola a dalších přátel, jak tráví čas ve Františkových Lázních. „No ano! Felix, Krampol a spol. exhibují! To jako tou fotkou chtěli dát najevo, že tam s nimi nejsou žádný ženský?! To jim tak někdo věří, tuhle kamufláž,“ prohlásila ostře Dáda. To si ovšem nenechal líbit letitý kamarád Jiří Krampol, jenž se do veřejného osočování též zapojil.

Jiří Krampol: Štve mě, jak ze mě všichni dělají chcípáka

Video se připravuje ...

„To je celá Dáda. Už se k ní nechci vyjadřovat, už jsem si o ní řekl své. Fakt je ale ten, že v těch lázních jsme byli já a Felix, ani jeden z nás žádnou ženskou neměl. Pak tam s námi trávili čas tři kamarádi, všichni s manželkami. A to je všechno. Nevím, proč si Dáda představuje, že jsme tam v našem věku prováděli nějaké orgie,“ uvedl vše na pravou míru Krampol s vědomím, že se Dáda v lecčem podobá jeho zesnulé manželce. „Moje Hanička měla už alkoholickou demenci. A nemyslím si, že Dáda to má jinak. Potřebuje pomoc,“ dodal Krampol.



Přečtěte si
Danika
14. 9. 2023 • 08:45

Pan Krampol ma zoubky napevno udelane, stejne, jako je mel Kaja Gottů. Je to pekne draha zalezitost, nechat si tohle nastrilet do kosti, a taky hodne bolestiva, ale kdybych na to mela, tak to mam taky.

ELLA Průšová
4. 6. 2023 • 22:55

JN, , mně se už úplně zošklivil, je to nenažranej starej dědek!

ELLA Průšová
24. 5. 2023 • 22:02

Krampole, no tak si ty zuby vyndej, vypadají jako WC!

ELLA Průšová
16. 5. 2023 • 19:22

, máte pravdu!

culllinan
15. 5. 2023 • 12:35

ještě dovětek, že mladí lidé mají zcela jiné starosti a tyto bláboly nečtou, musí vydělávat peníze a v této době i VŠ lidé na pracáku i můj VŠ syn se musel přestěhovat ze sev. Moravy do Prahy a musel tady nechat syna, kterého miluje nade vše.Měli byste se starat to, že odchodem do důchodu, když jste sami spadnete do chudoby je prostě fakt. Teprve ted další generace ví, že si musí šetřit na důchod a protože se opravdu dožíváme nejméně ženy běžně i přes 80 let a muži o něco méně, tak v této době ani ti mladí nemají z čeho šetřit na důchod, jsou rádi, že z nuzné mzdy vyjdou, ačkoli majitelé firem se prohánějí v autech za x miliónů, stát jim to dovolil aby směli narvat všechny svá luxusní auta, z mého života do firem, klidně i kdyby jich měli 10. Jen zaměstnancům dají o to méně peněz. Pardon, že jsem otevřela zcela jiné téma. Tak nikomu není potřeba závidět, že jsou fiškusové mezi herci a herečkami a Coroně nahlásili obrovské ztráty a stát jim to zaplatil a pak jste je viděli v Blesku neb tady v Aha jak se válí u moře za naše peníze prsostě uměli čarovat. To mne více irituje než nějaký starý herec nebo herečka. Probuď se národe, tak jste chtěli všichni kapitalismus tak ho máte v plné parádě a z vlády ať už je tam kdokoli zvracím. Nechali nás vykrást d poslední mrtě. Dobře se má jen 1% lidí co to uchopili hned za pačesy a ted se nám smějí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.