Jiří Krampol (84) skončil na JIP: Noční kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jiří Krampol (84) skončil na JIP: Noční kolaps!

Další kolaps Jiřího Krampola (84): Převoz na jipku!
Další kolaps Jiřího Krampola (84): Převoz na jipku! (archiv Blesku)

Sanitka pro něj jezdí čím dál častěji. Jiří Krampol (84), který od dětství trpí chronickou bronchitidou, v noci na čtvrtek opět skončil na JIP. Nemohl dýchat a byl na smrt unavený.

Ještě ve středu odpoledne dával herec rozhovor ke svým nadcházejícím pětaosmdesátinám. Když od něj redaktorka odcházela, řekl, že si bude muset jít domů odpočinout. „Udělalo se mu ale tak slabo, že by ani za ten roh, kde bydlí, nedošel,“ řekl Aha! přímý svědek.

Krampol oslaví 85. nerozeniny: Nepočítal jsem s tím, že se toho dožiju

Video se připravuje ...

„Obsluha mu nabídla sklenici vody a asi po půlhodině mu pak pomohla dojít domů,“ dodal zdroj. Tam si prý herec konečně s úlevou lehl, jenže nevídaná slabost a nedostatek kyslíku v plicích ho chvíli po půlnoci vzbudily. Lapal po dechu a soused Honza, který o Krampola již několik let kamarádsky pečuje, zavolal bez váhání rychlou pomoc.

Nechce zvolnit

Není možné přehlédnout, že herec schází před očima. Hodně pohubl a zatvrzele odmítá sedět doma. V úterý se byl Krampol na Vinohradech v jednom domácím studiu podívat na pořad Šámaloviny a zdržel se několik hodin. Zřejmě ho návštěva hodně vyčerpala. Nyní, po infuzích, se mu ulevilo. „Je mi dobře. Teda líp,“ ujistil herec Aha! slabým hlasem. V péči zdravotníků si pobude nejspíš až do pondělka.

Bohuš Matuš o Krampolovi: Doufám, že se Jirka dožije vysokého věku!

Video se připravuje ...

Injekce a kapačky

Jiří Krampol skončil na kapačkách také před dvěma týdny a předtím v průběhu dvou měsíců ještě dvakrát. Intervaly se zkracují. Herec také dostává injekce, které mu s dýcháním pomáhají.



Přečtěte si
Genevive Winklerová
30. 6. 2023 • 11:01

No věk je věk...každého něco ve stáří potká málokdo zemře zdraví jako "řípa"jo svého času slávy si užil a celkem dobrý herec i potom moderátor té sranda soutěže, ale to vše je zřejmě passééééééééééééé

defakto
30. 6. 2023 • 08:07

... no Jiříku , letos to asi na dovolenou u moře nevidím !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.