Krampol se zastal Patrasové: Že by byla nějak ožralá, to ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krampol se zastal Patrasové: Že by byla nějak ožralá, to ne!

Dáda Patrasová a Jiří Krampol
Dáda Patrasová a Jiří Krampol (Martin Hykl)

„To je hrozné. To bylo nějaké krátkodobé selhání, které se stane každému. Rozhodně jí držím palce, aby to dobře dopadlo," zněla bezprostřední reakce Jířího Krampola (84) na žalobu, které čelí jeho kamarádka Dada Patrasová (67).

„Já nevím, jak to bylo, a nechci nikoho pomlouvat. Je mi to ale divné, protože vím, že Dáda Patrasová je chytrá ženská. To, jestli se někde napije, je možné, ale přijde mi to divný. Já s ní nebydlím, takže nevím. Byli jsme ale loni na dovolené a sem tam jsme si dali trochu vína, ale že by tam byla nějak ožralá, to ne," prohlásil Jiří Krampol na téma údajné závislosti Dády Patrasové. A co se píše o alkoholu v inkriminované žalobě?

Vytočená Dáda: Co milenka Felixe neví! 

Video se připravuje ...

„Státní zástupce podal v dané věci k Obvodnímu soudu pro Prahu 10 obžalobu na ženu ve věku 67 let pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky, kterého se tato žena měla dopustit dne 23. května 2022 tím, že po předchozím požití alkoholických nápojů řídila osobní automobil a způsobila dvě dopravní nehody,“ citovala TV Nova státního zástupce.

Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
26. 7. 2023 • 13:05

Krampole, ty drž zobák, nepřihřejvej si svojí polívčičku všude, nebuď tak strašně vlezlej a ty, jako prvoligoví chlastal celý život, nikomu neraď! Ty si neměl nosit chlast, ani své manželce, ona i ty, jste dělali všude jen ostudu! Mlč a šoupej nohama! Přestaň se chválit a neotravuj, svejma vejšplechtama!

AliAlice
30. 6. 2023 • 15:06

Pane Krampol,nemelte hovadiny,raděli mlčte.Ta byla podle videa na plech,tak nedělejte ze sebe vola.Je to vaše známá,ale za alkec je zodpovědný každý sám za sebe !!

Petr Derby
30. 6. 2023 • 14:33

Ve srovnani s permanentni ozralosti jeho manzelky Hanicky opravdu ne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.