Krampol o skandálu v nemocnici: Nechtěl jsem udělat malér | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krampol o skandálu v nemocnici: Nechtěl jsem udělat malér

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Blesk:Milan Kammermayer)

Čtyřiaosmdesátiletý umělec se kvůli skandálnímu chování zdravotnického personálu málem dostal do průšvihu. Vydrží hodně, ale tohle bylo podle Jiřího Krampola už přes čáru. Šlo o nebohou manželku Hanku (†59) při její hospitalizaci v Psychiatrické nemocnici Bohnice.

„Když ještě před třemi lety žila žena, tak byla v Bohnicích, protože měla příšerné deprese a bolesti, tam byl tak nepříjemný personál, to jsem si říkal... Já jsem cholerik a nechtěl jsem tam udělat žádný malér," s nelibostí zavzpomínal na skandální přístup ošetřujícho týmu Jiří Krampol. On sám má ovšem zážitky s tuzemskými lékaři naštěstí zcela opačné!

Jiří Krampol kápl božskou: Hanky osud je moje chyba…

Video se připravuje ...

„Já mám s českým zdravotnictvím ty nejlepší zkušenosti, protože chodím do Nemocnice Na Františku, kde jsem kvůli svým průduškám byl hned několikrát. Myslím, že takovou péči mají ve světě málokde. Lékaři jsou tam příjemní a úžasní, sestřičky skvělé, můžu pět jenom chválu," libuje si herec. 

„Průser je na našem zdravotnictví ale ten, že zdravotníků je málo a nemocných přibývá, což je smutné. Já ale na svou nemocnici nedám dopustit, protože říkali, že to je konečná, a nakonec ne. Moc děkuju, nebýt pana profesora Špačka, tak už tady nejsem, zachránili mi život. Ženě ho tam zachránili dokonce třikrát," dodal Krampol na webu TN.cz.

Jiří Krampol slavil narozeniny s přáteli: Dohromady jim je 300 let!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
paralenka
30. 6. 2023 • 06:34

Opět amatérismus zdejšího fotografa! Raději ať fotky nepopisuje, když neví! Na snímku č.2 údajně Krampol s Klukovou a jakousi Kateřinou Bláhovou?! Já kromě Klukové vidím rozchechtanou Pogodovou, jakousi Kateřinu vůbec neznám! Tohle je tu folklór, popisky jsou zmatečné u mnoha fotek!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.