Bohdalová po těžké nemoci: Rozhodují hodiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bohdalová po těžké nemoci: Rozhodují hodiny

Herečku vytáhli hrobníkovi z lopaty
Herečku vytáhli hrobníkovi z lopaty (Robert Klejch, archiv)

Má za sebou minuty hrůzy, kdy balancovala mezi životěm a smrtí. Oblíbená herečka Jiřina Bohdalová totiž ve svých dvaadevadesáti letech přežila plicní embolii. Pravda vyšla najevo až teď. 

Mluvilo se o problémech se zády a chřipce, ale skutečnost byla o mnoho horší. Profesor Petr Neužil však herečky kritický stav potvrdil až s odstupem. „Jiřinka přežila plicní embolii,“ šokoval v galerii v Písecké bráně a dodal: „Děkujeme také koronární jednotce." 

Jestli překročíte tuhle hranici, budu se muset bránit. Nejznámější hlášky Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...

Šlo o dny, kdy se zdravotní stav herečky každou chvíli zhoršoval tak, že už se rodina pomalu, ale jistě připravovala na blížící se smutnou zprávu. Nakonec se ale vše prudce otočilo, Jiřina ukázala, že je velká bojovnice. Embolii totiž třetina lidí nepřežije, v takto vysokém věku bývá fatální. 

Fenomenální herečka je i přes vyšší věk vitální, bydlí sama a dokáže se o sebe plně postarat, s radostí si užívá života, zábavy, z večírků většinou odchází jako jedna z posledních...

Šokující pravda o Nesmrtelné tetě Jiřině Bohdalové (92): Přežila plicní embolii

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.