Ivanka Devátá (87): Vzdala »boj« s Bohdalkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivanka Devátá (87): Vzdala »boj« s Bohdalkou

Nenapíše prý už ani větu.
Nenapíše prý už ani větu. (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Považuje se spíš za spisovatelku než herečku. Ivanka Devátá (87) je autorkou úspěšných 19 knížek, až dosud byla plná energie a optimismu. Teď už ale myšlenku, že by mohla přežít Jiřinu Bohdalovou (91), definitivně vzdala. Zhoršila se jí prý stařecká cukrovka a ozvaly se znovu následky mrtvice.

Přeprala rakovinu

„Nenapíšu už jedinou větu, abych ji po sobě přečetla, a na počítači psát neumím. Další kniha nebude,“ posteskla si deníku Aha! Devátá, která se před pěti lety prala i s rakovinou tlustého střeva. „Říkala jsem si, že maminka se dožila devadesáti, tak máme v rodině určitě dlouhověkost a já to zvládnu. Teď už si to ale nemyslím,“ konstatovala smutně.

Jestli překročíte tuhle hranici, budu se muset bránit. Nejznámější hlášky Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...

Je to všechno fuč

Vzdala nejen psaní knížek, ale i to, že by se ještě objevila před kamerou. „Je to všechno fuč! Už se ani nedomnívám, že bych já, baba, přežila tu babu Bohdalku! Je neuvěřitelná, bude jí za pár dnů (3. května, pozn. red.) dvaadevadesát a ona pořád všude šmejdí, a dokonce řídí auto,“ konstatovala Ivanka s humorem sobě vlastním. „Přežít tuhle nezdolnou ženskou se mi asi nepovede. To nejde. Drží se fantasticky a abyste věděli, tak jí to moc přeju!“ dodala už zcela vážně.

Synové se starají, ale...

Ivanka byla dvakrát provdaná za Josefa Vinkláře (†76). S legendárním doktorem Cvachem ze seriálu Nemocnice na kraji města má syna Adama Vinkláře (52), který si jako příležitostný herec zahrál třeba v Kameňáku. Staršího syna, novináře Marka Hlavicu (62), má s prvním manželem, hercem Milošem Hlavicou (†81). „Jsou to fajn kluci a starají se vzorně, ale se stářím a nemocemi nezmůžou nic,“ uzavřela Ivanka.

Hegerová měla jasno o pohřbu, i co s popelem. A Ivanka Devátá už knihu nedopíše

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
9. 3. 2024 • 20:11

JN,

Jana Nováková
1. 2. 2024 • 20:34

Paní Ivanko,vy jste příjem­ná,mi­lá,vtip­ná,sym­patic­ká,hez­ká dáma,kterou musí mít každý rád.Všechny výše uvedené vlastnosti Bohdalový chybí,proto už na oblíbenosti dost ztratila.A už není ani ke koukání.Přeji vám hodně zdraví a dobrou pohodu .

Jana Nováková
1. 2. 2024 • 20:31

Paní Ivanko,vy jste příjem­ná,mi­lá,sym­patic­ká,hez­ká dáma,kterou musí mít každý rád.Všechny výše uvedené vlastnosti Bohdalový chybí,proto už na oblíbenosti dost ztratila.A už není ani ke koukání.Přeji vám hodně zdraví a dobrou pohodu .

ELLA Průšová
24. 4. 2023 • 14:59

S Bohdalovou? S takovou vlezlou osobou? Bohdalová celý život každého jen využívala a vnucovala se, už by mohla dát pokoj!! Paní Ivanko, vy jste skvělá dáma, nemůžete soutěžit s takovou drzou osobou!

Uživatel_5348500
20. 4. 2023 • 12:27

Pí Devátá je velmi vtipná spisovatelka, ráda čtu její knihy a vždy se zasměju, přeju hodně zdraví, i když se říká, že proti věku není léku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.