Bohdalová měla namále: Řev, strach a výhrůžky smrtí! Policie v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bohdalová měla namále: Řev, strach a výhrůžky smrtí! Policie v akci

Herečka zažila pořádný šok!
Herečka zažila pořádný šok! (Robert Klejch, archiv)

Dvaadevadesátiletá Jiřina Bohdalová utrpěla během nedávné návštěvy lékaře pořádný šok! Zřejmě psychicky narušený muž zde pacientům včetně známé herečky vyhrožoval a pod oblečením skrýval neznámý předmět. Na místo byla okamžitě povolána zásahová jednotka a celý incident se tak nakonec obešel bez zranění.

„Směrem k paní Bohdalové začal vykřikovat, že ji zabije, že za všechno může ona, že ji nesnáší a všichni na to doplatí. Paní Bohdalové šlo o život, protože kdyby se celá akce zvrtla, nikdy nevíte, co se mohlo stát," šokoval jeden z návštěvníků zdravotnického zařízení.

„Navíc nevíte, co ten blázen měl pod tou bundou, sedělo nás tam asi 10 a všichni jsme mysleli, že začne střílet. Na paní Bohdalové bylo vidět, že má velký strach, opatrně odstoupila ode dveří a opravdu v jejím výrazu bylo patrné, že je vyděšená a má strach,“ popsal očitý svědek okolnosti dramatu s Jiřinou Bohdalovou v magazínu Rytmus Života. 

Bleskové zprávy: Svatba u Bohdalové a plány ministra Výborného

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.