Jitka Boho o dceři Rosálce: Cítí se jako chlapec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jitka Boho o dceři Rosálce: Cítí se jako chlapec

Jitka Boho
Jitka Boho (Blesk:CNC / David Kundrát Pavel Machan Marek Pátek Martin Hykl CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Zpěvačka Jitka Boho (32) vychovává dvě děti. Z prvního manželství s hudebníkem Lukášem Boho má dceru Rosálii (8) a se svým současným partnerem politikem Tomášem Hřebíkem počala syna Tadeáše. Straší dcerka se ale cítí komfortněji v chlapeckém stylu.

Jako správná maminka měla Jitka pro svou holčičku připravené vždy krásné šatičky, sukýnky a čelenky. Bohužel její Rosálce se  nic z toho nelíbí a mamince dala jasně najevo, jaký styl jí je bližší. „Takže jsem to musela akceptovat a beru ji takovou, jaká je. Nenutím ji do ničeho. Fotbal ji moc nechytl, ale teď chodí na judo a hraje na violoncello. To jsou dva protiklady a baví ji oboje. Doma se pak chlubí, kolik kluků na judu přeprala. Tenhle druh sportu jí evidentně půjde. Budu jí v tom podporovat, když ji to baví,“ svěřila se zpěvačka v rozhovoru pro iGlanc.cz.

Dvojnásobná máma Jitka Boho: Bílé šaty kopírovaly její tělo!

Video se připravuje ...

Zpočátku to snášela těžce, ale nakonec Jitce nezbylo nic jiného, než to přijmout. „Samozřejmě ty názory jsou různé, dokonce jí osloví jako chlapce. S tím jsem samozřejmě smířená, protože na první dojem vypadá opravdu jako kluk. Ale je malá a všechno se může ještě změnit,“ věří Boho.

Jitka Boho na festivalu s přítelem a synem. Kde zůstala dcera?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
14. 1. 2024 • 19:40

Třeba jednou Rosalie potká jemného chlapce, který bude vypadat trochu jako holka. Ona s chlapeckým účesem, on s dlouhými vlásky, možná s copánkem. A najednou pocítí dcerka, že až tak úplně zase nechce dělat ze sebe kluka..

Celebrity-chachacha
14. 1. 2024 • 12:41

A kdy ji nechá přeoperovat ?🐔

zuzakirsch
14. 1. 2024 • 02:26

Pořád lepší, než kdyby se cítila jako krokodýl.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.