Adamczyk skončil jako panák! Víme, co se stalo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Adamczyk skončil jako panák! Víme, co se stalo

Marek Adamczyk ve StarDance
Marek Adamczyk ve StarDance (Česká televize)

Slaměné panáky jako tváře projektu Prazdroje s názvem Pro ječmen na podporu českého piva vytvořily celebrity v čele s herci Markem Adamczykem (36) a Kristýnou Leichtovou (38) nebo zpěvačkou Jitkou Boho (32).

Jde o vědecko-výzkumný projekt kombinující regenerativní zemědělství s využitím nejmodernější měřicí techniky. Cílem je stabilizovat výnosy ječmene, který trpí klimatickou změnou. „Není mi lhostejné, v čem tu budou žít naše děti a vnuci. Jsme národ, který pivo miluje a já taky. Kvůli suchu klesá výnos obilovin a je potřeba podpořit pěstitele kvalitního ječmene. Jedině tímto způsobem lze získat kvalitní ječmen a poté slad, bez kterého by to naše české pivo nevzniklo,“ říká Jitka Boho.

Marek Adamczyk po StarDance: Naštvaný jsem maximálně na sebe

Video se připravuje ...

Její panák má tričko se zajímavým motivem. „Všechny elementy – voda, oheň, země, vzduch – jsou důležité. Vše je propojené a vše se opakuje, proto jsem zařadila i symbol kruhu,“ vysvětluje Boho.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.