Leichtová se svlékla u moře? Dovolená jako v Účastnících zájezdu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Leichtová se svlékla u moře? Dovolená jako v Účastnících zájezdu

Kristýna Leichtová
Kristýna Leichtová (Profimedia)

Stejně jako se v detektivkách vrací vrah na místo činu, odhodlala se k tomu i herečka Kristýna Leichtová (37). Od natáčení filmu Účastníci zájezdu uplynulo už 17 let a ona se do dějiště natáčení vrátila s celou rodinou.

Letošní dovolenou se rozhodla herečka trávit s rodinou v Itálii. Kvůli malým dětem museli dělat časté zastávky na protažení nohou nebo na svačinky. A tak se zastavili v rakouském Innsbrucku či v italském Trentu, další zastávka byla ve Veroně a následovalo už místo určení. I když se děj filmu odehrává v Chorvatsku, natáčelo se právě na italském pobřeží v Sistianě.

„Poprvé jsem tu byla před sedmnácti lety. Tomu moc nevěřím a ani se na to moc necítím,“ napsala ke vzpomínkové fotce na sociálních sítích Kristýna, která ve filmu Účastníci zájezdu hrála Denisu, jednu z mladých dívek, které se věčně předháněly ve flirtování s muži. „Ne, vršek si tentokrát nesundám,“ zavzpomínala s vtipem herečka na svou nahou scénu, kdy na lehátku odhodila vršek plavek a slunila se nahoře bez. 

Kristýna Leichtová na MFF KV: Jsem tu bez dětí a stýská se mi!

Video se připravuje ...

Dovolenou pak zakončili v Benátkách, ze kterých ale Leichtová nadšená rozhodně nebyla. Dojem z krásného města jí pokazila zdejší drahota a obrovská spousta turistů. Svůj příspěvek na sociálních sítích nazvala výstižně: Byznys a prachy!



Přečtěte si
Chcibytkojen
12. 8. 2023 • 08:16

A co jiného by u moře měla dělat? Děkuji za informaci, že se lidé nekoupají oblečení.

Pavel Voborský
10. 8. 2023 • 15:55

Jste hloupí, ta herečka je za prvé pěkná " baba ", a za druhé zraje jako víno. Pak se jí všichni její kritici alespoň vnitřně omluvíte !!!

Květa Korchová
10. 8. 2023 • 05:07

To si říká HEREČKA? MUDr. Chocholoušek se jí jistě rád ujme!

Petr Benda
9. 8. 2023 • 14:56

"Herečka"? To je hodně silné slovo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.