Šafářová a Plekanec si sáhli na dno: I s dětmi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šafářová a Plekanec si sáhli na dno: I s dětmi...

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová si prý užívají vzájemné špičkování v rámci jejich vztahu.
Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová si prý užívají vzájemné špičkování v rámci jejich vztahu. (Instagram)

Pro většinu z nás znamená slovo dovolená povalování se na pláži nebo koupání  v moři. Hokejista Tomáš Plekanec (40) to s manželkou Lucií Šafářovou (36) letos pojali trochu jinak. I se svými dvěma dětmi se rozhodli pro aktivně strávené volno...

Taková dovolená rozhodně není pro každého. Jejich první zastávkou byl řecký ostrov Zakynthos, kam se rodinka vydala minulý měsíc. „Moře, pláže, bazén, jeskyně, fitko, tenis, padel tenis, želvy, čtyřkolka, auto, člun… Stihli jsme toho podle očekávání dost a bylo to fajn,“ svěřil se hokejista na svém Instagramu.

Šafářová s Plekancem objevují krásy romantického ostrova

Video se připravuje ...

To ale nebylo zdaleka vše. Poté se rodinka vydala na portugalský ostrov Madeira. Usmysleli si, že vystoupají na nejvýchodnější mys ostrova Ponta de São Lourenço, aby se mohli kochat krásným výhledem. A dokázali to i s dětmi na zádech! „Zvládli jsme to až na vrchol. Ale neříkám už, že to není fuška,“ napsala pro změnu Lucie na svůj instagramový profil. Tihle dva se asi zkrátka hledali, až se našli, protože pro kohokoliv jiného by tato dovolená byla spíš za trest...

Zlín - Kladno: Nepokrytý Plekanec pohodlně zvýšil zlínský zmar, 0:7

Video se připravuje ...



Přečtěte si
qwerta
8. 8. 2023 • 10:51

Aborming Aborming
7. 8. 2023 • 20:50

Make money online from home extra cash more than $18000 to $21000. Start getting paid every month Thousands Dollars online. I have received $26000 in this month by just working online from home in my part time. every person easily do this job by.

just Open This Website.....> http­s://Ww­w.FB­.Dai­lyPa­y7.Com

lekno
7. 8. 2023 • 17:51

Martin Kos : Spíše to bude divné zpracování vjemů ve tvé hlavě. Raději tak zuřivě nesleduj tu rodinu, nebo z toho jednou zblbneš kompletně.. Obě děti jsou hezké, roztomilé - Leontýnka i Oliver.

Martin Kos
7. 8. 2023 • 12:41

Ta Leontýna je tak tlustá , že to není možné -) Oliver vykulený jsou divní asi špatné promíchání genů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.