Plekanec by Jágrovi děti nesvěřil, Šafářová má jasno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Plekanec by Jágrovi děti nesvěřil, Šafářová má jasno

Děti Tomáše Plekance.
Děti Tomáše Plekance. (Instagram, Sport: B. Reichová)

Úspěšná tenistka potkala neméně úspěšného hokejistu, a může se tak zdát, že jejich děti mají kariérní možnosti jasně dané. Když se k tomu ještě připočtou slavné tety a strýcové z blízkého okolí Lucie Šafářové (36) a Tomáše Plekance (40), nemohly si děti přát lepší mentory. Má to ale háček.

Oba rodiče ví, komu by děti s klidným svědomím svěřili a komu naopak rozhodně ne. „Já určitě Báře s Andrejkou Sestiny Hlaváčkovou,“ má jasno Lucie Šafářová, jak informoval web Prima Ženy.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

Kladenský hokejista a veterán z Montreal Canadiens či Toronto Maple Leafs rozhodně takto bez zaváhání neodpověděl, ba naopak. „Tak nevím. Nejsem si úplně jistý, jestli panu Jágrovi bych svěřil děti,“ prozradil výše zmíněnému webu se smíchem Tomáš Plekanec. Sám legendární hokejista s osmašedesátkou na dresu zatím potomky nemá. Již delší dobu se ovšem spekuluje, zda by mohla být jeho současná přítelkyně Dominika Branišová (28) onou vyvolenou, s níž by rodinu nakonec založil.

Tenistka Barbora strýcová plánuje návrat na kurty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.