Plekancovi dochází se Šafářovou trpělivost? Všechno je vždycky moje chyba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Plekancovi dochází se Šafářovou trpělivost? Všechno je vždycky moje chyba

Tomáš Plekanec s manželkou Lucií Šafářovou a synem Oliverem
Tomáš Plekanec s manželkou Lucií Šafářovou a synem Oliverem (foto ara)

Hokejistu Tomáše Plekance (40) pojí s manželkou Lucií Šafářovou (35) mimo jiné i společná vášeň ke sportu. Často si dávají „přátelské“ zápasy, ať už ve squashi nebo v basketbalu. Oba dva jsou ale sportovci a chtějí vyhrát, tím pádem to mezi nimi i dost vře a často se popichují.

Tomáš Plekanec je celkem aktivní na sociálních sítích. Nedávno si s manželkou vyrazili na hřiště a chtěli si dát takové malé basketbalové utkání. Nedopadlo to ale úplně podle jejich představ. Lucie nejdřív minula koš a přehodila míč přes plot. Rozesmátý manžel ji vybízel, aby plot přelezla a míč přehodila zpět.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

Když se to Šafářové povedlo a zdálo se, že zápas už bude probíhat podle pravidel, nastala další nečekaná situace. Tentokrát se Lucii podařilo zaseknout míč přímo o basketbalový koš. „S tebou už basketbal hrát nejdu,“ pronesl Plekanec ve videu, které sdílel na sociálních sítích. V pozadí jde slyšet i Lucčin hlasitý smích. Svůj neúspěch ale okamžitě obhájila.

„To není moje chyba! Ty jsi ho málo nafoukl!“ obvinila manžela. Ten zůstal ledově klidný, nejspíš už je na podobné výroky zvyklý. „Všechno je vždycky moje chyba, to je jasné,“ dodal se smíchem hokejista.

České Budějovice - Kladno: Vráblíkovu minelu v rozehrávce potrestal Plekanec, 5:2

Video se připravuje ...



Přečtěte si
norissk
19. 1. 2023 • 23:46

Moran 👍👍 Líbí se mi, jak se umí překroutit slova, což je hlavní cíl štvavého bulváru. Plekancovi jsou samozřejmě v pohodě a fanatičtí uctívači Vondráčkové se mohou zbláznit radostí, že se asi něco děje. Ovšem, budou zklamaní. Tomáš našel lásku u Lucky Šafářové a je šťastný a trapný diblík, mizerná zpěvačka, herečka a kulturoložka s pofiderně získaným titulem s tím už nic nenadělá. Může se akorát předvádět jak puberťačka dál s tím klukem, který jí může říkat mámo. To, co ona během rozvodu a teď po něm předvádí, je ukázka jejího charakteru! Tak si ji vy uctívači a fanatičtí fandové užijte 🤣

lekno
19. 1. 2023 • 23:33

Moran : Humorně napsané, ale trefné.. Také myslím, že movitá paní bude mít hodně práce s psaním komentářů pod různými účty. To předvádění jí zase nezabere tolik času, aby nestihala vypisovat. Nechodí do práce každý pracovní den na plný úvazek, nestará se o děti 24 hod. v kuse, nevaří pravidelně domácí jídla, možná má i služku nebo úklidovou firmu zajištěnou nějak podobně, jak to měla u Tomáše zařízeno. Dost volna - na střídání nicků v diskusích a smolení příspěvků..

Uživatel_5457057
19. 1. 2023 • 10:55

A jejda, fanatici (stále stejní) od Plekanců zase vyrazili do boje. Vůbec si neuvědomujete, jak jste trapní. Musíte tady hlídkovat a pak se svolávat, abyste okamžitě bránili tu vaši svatou sportovkyni? A nebo jste jen jedna, či jeden a měníte nicky? I když to by mne zajímalo, jak to jde technicky provést?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.