Mašlíková pálí ostrými: Trapní důchodci, proč sem lezou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Mašlíková pálí ostrými: Trapní důchodci, proč sem lezou?!

Hanka Mašlíková
Hanka Mašlíková (Blesk)

Lidé se v průběhu života mění a s nimi i jejich pohled na svět. Výjimkou není ani moderátorka a někdejší modelka Hana Reinders Mašlíková (40), kterou zná veřejnost notnou řádku let a pamatuje si ji i jako pořádnou rebelku. S přibývající léty ale plavovláska uznává, že by se pod některé ze svých výroků dnes již nepodepsala...

Uměla provokovat a v dobách, kdy patřila mezi aktivní modelky, na sebe uměla upozornit nejen krátkým sestřihem, ale i ostrými slovy na účet těch, mezi něž se dnes hrdě řadí. „Před dvaceti lety pro mě byli čtyřicátníci téměř důchodci. Když byli někde v baru, říkala jsem si, bože ti jsou trapní, proč sem ještě lezou?“  vzpomíná na divoké období Hanka s velkou dávkou sebereflexe, jak napsal web Expres.

„Měla jsem pocit, že už mají vše za sebou, bylo mi jich vlastně líto, že už asi žijí nudný a stereotypní život a nám mladým závidí. Sakra, jak já jsem se, jako mladé tele, pletla,“ přiznala pokorně Mašlíková, jež kdysi patřila mezi ty modelky, které chtěly být nejen vidět, ale i slyšet.

Podcast Restart: Zásadní změny ve výživě - největší mýty a omyly

Video se připravuje ...

Postupně však pochopila, jaké jsou její životní priority a že s věkem stoupá i míra nadhledu a radosti z věcí, které nemusí být samozřejmé. „Ve svých čtyřiceti se konečně cítím ve svém těle skvěle. Umím mnohem víc ocenit drobnosti a radovat se z nich. (…) Mnohonásobně si užívám hezké okamžiky a zážitky. Zároveň se tolik nestresuju, jen tak se z ničeho nepo*eru a mám nadhled,“ dodala spokojeně Mašlíková.



Přečtěte si
Sýkorka Borka
10. 7. 2023 • 12:46

Každý raz dôjde na to, ak nezpmrie mladý.Ten rozum mládeže je mnohokrát ozaj krátkozraký...

Judita Chrastilová
9. 7. 2023 • 14:26

Jak tohle mohlo mít tu drzost a vlézt před jakýkoliv objektiv

Yarda
8. 7. 2023 • 13:17

Jednou z ní bude taky trapná důchodkyně.

pravlast
6. 7. 2023 • 10:58

Prozření je asi opožděné,stává se to velmi často.

milan1203
6. 7. 2023 • 08:29

Ma štěsti že KARMA je zdarma.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.