Mašlíková vzkazuje všem ženám: Nebojte se být sexy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mašlíková vzkazuje všem ženám: Nebojte se být sexy!

Matky ve 40 leda v neoprénu? Mašlíková to všem natřela v sexy prádle!
Matky ve 40 leda v neoprénu? Mašlíková to všem natřela v sexy prádle! (instagram)

Ženám v prádle zkrátka málokterý muž odolá. Své o tom ví i modelka, moderátorka a maminka Hana Mašlíková (39), která nedávno zveřejnila na svém profilu pořádně žhavou fotku – její křivky tam totiž pokrývá pouze temně černá krajka.

Vypadá to, že přitažlivá blondýnka Hana Mašlíková (39) se pořádně rozohnila. Už ji začalo štvát neustálé moralizování žen, a proto dala skrz své sociální sítě jasně najevo svůj názor. "Žijte podle svého, ne podle druhých," napsala Mašlíková na svůj profil k fotce, na které se prsí jen v krajkové podprsence a lehkém přehozu.

V dnešní době se podle Mašlíkové po ženách kolem čtyřicítky chce, aby se příliš neodhalovaly. A pokud mají ještě k tomu děti, měly by podle společenských norem chodit zahalené od hlavy až k patě! Modelce tohle nepřijde v pořádku, a tak se ozvala.

Jiní kupují na hypotéku byt, Hana Mašlíková koně: Kolik za něj dala?

Video se připravuje ...

Nemá cenu řešit hejty

 „Hlavně se moc neodhalovat, protože se to už přece nehodí. Nebýt hlavně moc sexy, protože už je matka, a další podobná moudra. Nenechte se omezovat kecama a moralizováním druhých,“ pronesla Hanka odvážně. I ona se v minulosti setkala s podobnými hejty, ale i když se všeljak snažila, vždycky se našel někdo, kdo na ní něco zkritizoval. „Prostě dělejte vše, jak to cítíte, a kašlete na nikdy nekončící hejty,“ dodala modelka.

Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová?

Video se připravuje ...

Dočkala se samých krásných reakcí

Blondýnka očividně mnoha ženám zahrála do noty – u jejího příspěvku se to totiž jen hromadí krásnými komentáři. I některé její slavné kolegyně, jako je Martina Pártlová nebo Andreja Pomeje, smekly před Hankou klobouk.



Přečtěte si
AHel
15. 4. 2022 • 16:49

Myslela jsem si, že jako bývalá učitelka má v hlavě více. Myslím si, že právě jako matka malého syna, který také vyroste, nepotěší jeho polonahá máma. Kluci se mu budou smát a on se stydět. Klidně ať dělá umělecké akty a cokoliv, ale ať se k tomu člověk jen tak nedostane. Vystavovat se v Aha je dost ubohé. Je to pěkná žena, ať udělá nějaký kalendář, který budou mít chlapi ve svých kancelářích apod. nikoliv aby na to koukali náctiletí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.