Idylka skončila! Mašlíková opět na nože s manželem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Idylka skončila! Mašlíková opět na nože s manželem

Hana Mašlíková s manželem Adré Reindersem.
Hana Mašlíková s manželem Adré Reindersem. (instagram.com, Martin Hykl)

Hanka Reinders Mašlíková (41) je ženou mnoha profesí, což dokazuje i svým posledním skokem do dalších neznámých vod. S volbou nového pracovního zaměření ale zcela nesouzní manžel André (42)…

Modelka, asistentka iluzionisty Pavla Kožíška (52), vítězka kategorie bikini fitness v soutěži Mr. Universe a nově realitní makléřka. Hanka Reinders Mašlíková rozhodně není zastánkyní monotónního způsobu života, ba naopak. Z toho svého se rozhodla vytřískat maximum. Kdysi byla oslovovaná především jako modelka, nyní si buduje jméno v realitách.  Splnila si tak dávný sen.

Vítězka fitness soutěže Mašlíková: Přestala posilovat a svaly jsou pryč!

Video se připravuje ...

„S realitami jsem chtěla začít už před osmi lety, lidé mě od toho odrazovali. Ve mně to ale zůstalo zaseto. Teď už jsem měla pocit, že bych na to měla čas, Andreásek už vyrostl. Tak jsem se do toho pustila,“ přiznala Mašlíková serveru Super.cz.

S realizací dlouhodobých plánů se někdy začít musí. Pro vstup do byznysu s realitami si ovšem Hanka nevybrala zcela ideální dobu. Vzhledem k současné situaci lidé spíše šetří a na pořizování nemovitostní nemají ani pomyšlení. I to je důvodem, proč Hančin manžel André z její nové profese zrovna neskáče do vzduchu.

Podcast Restart: Zásadní změny ve výživě - největší mýty a omyly

Video se připravuje ...

„Když jsem s tím přišla, tak manžel úplně nadšený nebyl a nebyl jediný, spoustu lidí mi řeklo, že jsem blázen, ale to je moje povaha. I od fitness mě odrazovali, že je to šílenost. Jenže když mi řeknete ne, tak já to naopak chci dělat,“ krčí rameny Mašlíková, která již složila zkoušky a nyní se snaží nabrat nové zkušenosti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.