Pohřeb fotografa Berounského (†66): Zhroucená Babůrková i smutná Erbová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pohřeb fotografa Berounského (†66): Zhroucená Babůrková i smutná Erbová

Pohřeb fotografa Petra Berounského
Pohřeb fotografa Petra Berounského  (Pavel Machan)

Rodina, kolegové a přátelé se dnes od 11 hodin v Ústí nad Labem ve Starém krematoriu rozloučili s fotografem Petrem Berounským (†66). Poslední sbohem mu přišly dát modelka Vlaďka Erbová (41) i Miss Československo 1992 Pavlína Babůrková (50).

Do ústeckého krematoria se smuteční hosté začali sjíždět půl hodiny před začátkem obřadu. Modelka Vlaďka Erbová přijela v doprovodu přítelkyně. Byla v kalhotovém kostýmu a na obličeji měla tmavé sluneční brýle. „Let‘ a nepřestaň se usmívat... Děkuji za krásných 28 let,“ vzkázala mu přes sociální sítě do nebes Erbová, když se dozvěděla, že náhle zemřel. Dále prozradila i to, že k sobě měli blízko jako kolegové, ale i jako lidé.

Ondřej Kepka na pohřbu Soni Červené: Herectví je rizikové povolání!

Video se připravuje ...

„Nebyl jsi jen ten, kdo mě vymyslel, byls hlavně rodina,“ dodala Vlaďka ve stories, kam umístila i společnou černobílou fotografii se zesnulým fotografem. Mezi dalšími kráskami, které fotil, nechyběla Pavlína Babůrková, kterou Petr v roce 1989 na konkurzu objevil. Bylo vidět, že ji smrt přítele opravdu silně zasáhla. Měla uplakané oči, s pozůstalými se objímala a opravdu těžce rozloučení nesla. Na rakvi s ostatky Berounského byla velká kytice z bílých květin od vnuků a jeho klobouk. Obřadní síň ve Starém krematoriu byla malá, a tak pod náporem pozůstalých a hostů doslova praskala ve švech.

Jana Fabiánová na mši za mámu Urbánkovou: Co jí pomáhá překonat žal?

Video se připravuje ...

Tři manželky

Petr Berounský měl dvě dcery, Martinu a Kláru, každou s jinou manželkou. V posledních letech žil s dívkou, kterou vytrhl z pěstounské péče a doslova ji unesl. Radka se totiž narodila s rozštěpem páteře a je na vozíčku. Přestal se intenzivně věnovat fotografii a dával přednost péči o Radku, kterou si 11. června 2022 vzal za ženu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.