Překvapení pro Kepku na pohřbu: Přišla seriálová sestra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Překvapení pro Kepku na pohřbu: Přišla seriálová sestra!

Pohřeb Jiřího Kepky, otce Ondřeje Kepky
Pohřeb Jiřího Kepky, otce Ondřeje Kepky (CNC_Tonda Tran)

Nezapomenutelný Honzík ze seriálu Arabela vyprovodil tatínka Jiřího Kepku (†85) na poslední cestě. Režisér a herec Ondřej Kepka (53) uspořádal netradiční obřad, kterému vévodila videa, jež s tátou, profesorem matematiky, natočil.

V motolské obřadní síni (†85) usedla mezi smutečními hosty také herečka Hana Igonda Ševčíková (53), která představovala velkou Mařenku v pokračování Arabely. S Ondrou ji stále i po 30 letech od natáčení pohádkového seriálu pojí přátelství. Podpořit osiřelého prezidenta Herecké asociace, který před pěti lety pochoval maminku Gabrielu Vránovou (†78) alias Aničku Čihákovou z právě reprízovaných Chalupářů, přišli i další kolegové z umělecké branže.

Ondřej Kepka na pohřbu Soni Červené: Herectví je rizikové povolání!

Video se připravuje ...

Major Koutný z Policie Modrava Jaroslav Satoranský (83) léta hrával s jeho maminkou v Divadle na Vinohradech, stejně jako novopečená babička Simona Postlerová (58), která je Ondrovou spolužačkou a úhlavní kamarádkou. Soustrast přišla vyjádřit i černobílá Popelka Eva Hrušková (71) s manželem Janem Přeučilem (86).

Ondřej sám statečně promluvil nad rakví. Chvílemi bojoval s velkým dojetím. „Na tátově stole leží hodinky a hodiny, které miloval, učebnice matematiky a fotoaparát. Právě on mi ukázal svět fotky a filmu,“ řekl syn vděčně. Upozornil, že Jiří Kepka hrával v Plzni v divadle na trubku. „On byl původně učitel hudby, hrával i na klavír. Teprve pak přibral matematiku,“ připomněl. Na závěr poděkoval manželce Janě (30), která byla v těžkých chvílích jemu i otci velkou oporou. Smuteční obřad trval netradičně hodinu.

Jana Fabiánová na mši za mámu Urbánkovou: Co jí pomáhá překonat žal?

Video se připravuje ...

Přežil bratra o čtyři roky

Bratr zesnulého byl herec Jaroslav Kepka (†83), známý jako pohádkový skřítek RumplCimprCampr. Dlouholetý člen Divadla na Vinohradech předešel svého sourozence o 4 roky, zemřel v dubnu 2019.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.