Sebevražda stylisty Jana Pokorného: Po hádce s partnerem skočil z okna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sebevražda stylisty Jana Pokorného: Po hádce s partnerem skočil z okna

Beata Rajská a Jan Pokorný
Beata Rajská a Jan Pokorný  (Instagram)

Velká tragédie otřásá světem české módy. Jeden z nejuznávanějších českých stylistů Jan Pokorný (†39), který oblékal třeba Simonu Krainovou (49), Petru Svobodu (50) nebo Jitku Schneiderovou (49), podle informací Aha! spáchal sebevraždu skokem z okna.

Co Pokorného k činu vedlo, je zatím otázkou. Mezi přáteli se mluví o zkratu, kvůli rozchodu. „Nikdo neví, co se po přehlídce značky Prada stalo. Byl tam na první pohled šťastný. Všem představoval nového přítele,“ popsal Aha! jeden z kamarádů. „Podle všeho odjel z večírku domů, s partnerem se pohádal. Na Instagram sdílel píseň o nešťastné lásce a pak to asi musel udělat,“ nechápavě dodává kamarád, který se s Honzovou smrtí jen těžce srovnává.

Zemřel Jan Pokorný (†39), jeden z nejuznávanějších českých stylistů

Video se připravuje ...

Záchranáře střídal koroner

Oficiální vyjádření policejního mluvčího Jana Rybanského úmrtí na adrese, kde Pokorný bydlel, potvrdilo: „Ve čtvrtek po 20. hodině jsme vyjížděli k nálezu mrtvého těla ve vnitrobloku v ulici U Rajské zahrady. Muž narozený v roce 1983 utrpěl zranění neslučitelná se životem. Případ je prověřován jako sebevražda, byla nařízena zdravotní pitva,“ uvedl. Ve stejném duchu se vyjádřila i mluvčí záchranářů Jana Poštová: „Po 20. hodině jsme na žádost policie vyjížděli do ulice U Rajské zahrady, kde se nacházel 39letý muž po pádu z výšky. Bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem. Na místo vyrážela lékařská i záchranářská posádka, které pak vystřídal koroner,“ doplnila.

Výzva

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Podcast: „Nerdi nejsou jen chlapi, občas ale všichni bývají až moc přísní k tvůrcům,“ říká Libor Pokorný čili Libo-Wan Kenobi. • VIDEO

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
4. 12. 2022 • 15:31

A proc skocil???????☹

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.