Hvězdy showbyznysu zuří! Vláda podrazila slušné lidi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězdy showbyznysu zuří! Vláda podrazila slušné lidi

Vláda premiéra Petra Fialy (ODS) představila konsolidační balíček, co všechno obsahuje?
Vláda premiéra Petra Fialy (ODS) představila konsolidační balíček, co všechno obsahuje? (Blesk: Jiří Koťátko/Archiv Blesku)

Že se budou utahovat opasky, čeští občané tušili. Změny, které představila česká vláda v čele s premiérem Petrem Fialou (58, ODS), ale obyvatele z různých sfér skutečně rozpálily doběla. Ke konsolidačnímu balíčku se vyjádřily i některé známé tváře. I těch se to ostatně týká.

Když se situace nezkrotí, budoucnost může být pro český stát ještě bolestivější než změny, které byly včera českou vládou představeny. Na to včera upozornil Petr Fiala, jenž s kritikou obyvatel počítal. Shánění financí do státní kasy je ale dle něj i dalších členů vlády nutností, pokud má republika v budoucnosti prosperovat, stejně jako její dnešní mladší generace. Jenomže v současné době jsme teď a tady. A usnesení vlády bude pro mnohé bolestivé.

Tisková konference vlády k reformám a škrtům

Video se připravuje ...

To si myslí i česká herečka a zpěvačka Olga Lounová (42), jež počítá s tím, že ve stáří bude muset spoléhat především sama na sebe. Současná situace týkající se seniorů ji ale trápí. Peníze by se navíc podle ní daly shánět i šetřit jinými způsoby, které by na finanční prostředky obyvatel neměly téměř dopad. „Myslím, že sociální politika by měla být jiná. Šetřit by by se podle mě dalo na jiných místech. Například se plánuje změna rodných čísel na identifikační čísla, která by měla vyjít na 55 miliard. To mi přijde zbytečné vyhazování peněz. Na takových věcech by se dalo šetřit, nikoliv na nejzranitelnější skupině obyvatelstva,“ říká Olga Lounová.

To modelka a moderátorka Hana Reinders Mašlíková (40) je již stoprocentně přesvědčena, že důchod se jí jednoho dne příliš týkat nebude, a tak se na nejasnou budoucnost připravuje raději s předstihem. „Přiznám se, že já už delší dobu nepočítám s tím, že bychom nějaké důchody vůbec měli. To už do mě vtloukala mamka, abych se o sebe postarala, protože žádný důchod mít nebudeme. V tom jsem byla vychovávaná, v tom žiju, samozřejmě jsem se podle toho zařídila. Pro lidi, kteří žijí od výplaty do výplaty, je to samozřejmě zdrcující. Mám strach o naše děti. Nečeká je nic lehkého,“ tvrdí Hanka, jak informoval web Prima Ženy.

Hana Mašlíková po vítězství ve fitness soutěži: Ráda vzbuzuju respekt!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
18. 5. 2023 • 05:40

Věřte tomu, tito lumpové do té země na východě už nacpali 36miliard !!

Uživatel_973012
15. 5. 2023 • 15:28

Kdyby aspoň ty peníze o které vláda lidi připraví, byly opravdu do státního rozpočtu. Ale všechno zase půjde na Ukrajinu. A česká kasa bude stále prázdná.

AliAlice
15. 5. 2023 • 09:15

Tak největší fór je,že si vláda vezme miliardovou půjčku pro Ukrajinu...tomu se nechce ani věřit !!!

E M
14. 5. 2023 • 14:16

Nač to skuhrání, co jste si zvolili to máte. Byli jste ti nejchytřejší.

René Novak
13. 5. 2023 • 17:09

Je to super , že vláda dělá tyhle opatření 👍👍👍.
Plně je podporuju . 👍👍👍.
Aspoň konečně Vy všichni, kteří jim dali hlas začnete STŘÍZLIVĚT 👍.
Co jste si zvolili to máte 💪👍.
Neustále dokola a dokola platí.
Dokud se to každého netýká osobně , NEZAJÍMÁ ho to.
Čím více lidí se opatření vlády bude týkat , tím líp !
Tííím líp ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.