Novopečená máma Lounová: Nutný zásah hned po porodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Novopečená máma Lounová: Nutný zásah hned po porodu

Olga Lounová porodila dcerku Arianne
Olga Lounová porodila dcerku Arianne (Archiv)

Novopečená maminka Olga Lounová (41) myslí opravdu na všechno. Fotkami z perného porodu si patrně nechtěla kazit feed, a tak svoje děvčátko, tatínka, ale i sebe opatřila nějakou tu úpravou. 

„Zazněla pro mě ta nejkrásnější árie na světě a to z tvých maličkých úst. Vítej Arianne. Vítej do našich srdcí, kam jsi patřila odjakživa. Vítej do rodiny,“ zvěstovala  Lounová zprávu o narození dcerky na Instagramu. Připojila i fotku šťastné rodinky, na které všichni vypadají, jak kdyby si právě odskočili z natáčení reklamy. 

Olga Lounová o Karlu Gottovi: Učila jsem se od něj odkoukáváním

Video se připravuje ...

Sledující Lounovou zahrnuli samozřejmě mnohačetnými gratulacemi, pozornému oku ale neuniklo, že malá Arianne je patrně prvním miminkem, na kterém bylo využito všech sil moderní technologie. 

Fotka má totiž filtr a ne jen jeden. Zatímco holkám to svědčí, tatínek vypadá, jakoby vlezl do stroje času - ještě jedna úprava a vrátil by se svým vzezřením na první stupeň základky.

Bára Nesvadbová a Olga Lounová: Rozchodily ležící holčičku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.