Zpěvačka Olga Lounová: Akrobatka na Dakaru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvačka Olga Lounová: Akrobatka na Dakaru

Olga Lounová
Olga Lounová  (instagram: Olga Lounová)

Na koncertních vystoupeních řádí Olga Lounová (40) jako čert – poskakuje po pódiu a nezalekne se ani akrobatických kousků. Jak známo, zpěvačka miluje adrenalin a v lednu se chystá na jeden z nejnáročnějších motoristických závodů – Rallye Dakar!

V těle Olze proudí závodnická krev a má zkušenosti se všemi možnými starty v adrenalinových disciplínách, ať už v autě nebo na motorce. Letos se hodlá postavit největší sportovní výzvě v životě. „V lednu se chystám na Rallye Dakar do Saúdské Arábie. Je to na dvanáct dní, každý den šest set kilometrů, a je to fyzicky strašně náročné. Samozřejmě už jsem se začala připravovat, sauna, posilovna, fyzioterapie,“ prozradila Aha! zpěvačka své odvážné plány.

Premiéru Gumpa ovládly nadupané dekolty! Lounové se prsa drala z červeného korzetu

Video se připravuje ...

„Ženy to moc nejezdí, protože i někteří muži jsou po dvou dnech zničení. Je to velká výzva,“ dodala kráska, která pojede v kabině speciálu Matra Murena 4S v kategorii Klasik, určené historickým speciálům, coby navigátorka. Za volantem bude sedět Martin Čábela. A zpěvačka má slíbeno, že si za rok role prohodí. Mimochodem, tatínek Olgy býval na rallye závodech mechanikem...

Lounová představila nový videoklip a promluvila o účasti na Ralley Dakar!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.