Mašlíkové rozvod za 5 minut 12: BOJÍ SE O ŽIVOT? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Mašlíkové rozvod za 5 minut 12: BOJÍ SE O ŽIVOT?

Hana Mašlíková
Hana Mašlíková (Instagram, archiv Blesku)

Je to definitivní. Modelka Hana Mašlíková (41) přiznala, že její manželství s MMA trenérem Andrém Reindersem (42) se rozpadlo. Blondýnka se zuby nehty snažila udržet rodinu pohromadě, bohužel to nevyšlo a navíc si zadělala na zdravotní problémy.

Manželé se v minulosti už jednou rozešli, nakonec se k sobě ale vrátili. Chtěli udržet rodinu pohromadě, především kvůli jejich společnému synovi Andreasovi (6). Ani na druhý pokus se jim ale manželství nepodařilo zachránit. „Víte, že jsme byli rok od sebe a znovu se k sobě vrátili, čehož nelituji, naopak jsem ráda, že jsme to ještě zkusili znovu zabojovat a udrželi jsme rodinu další dva roky. Bohužel poslední rok jsme už opět nebyli šťastní, dohadovali se, oba jsme měli jiné představy o životě, trápili jsme se," napsala Mašlíková ke svému příspěvku na Instagamu.

Hana Mašlíková pro časopis Dieta

Video se připravuje ...

Neustálý stres, nátlak a hádky zřejmě udělaly své a Hanka se už delší dobu necítí po zdravotní stránce nejlépe. „Poslední půl rok se mi psychika začala už i dost odrážet na mém zdraví. Nakonec jsme v létě došli k závěru, že už opravdu není možné spolu dál zůstávat a bude lepší, aby se naše cesty podruhé a definitivně rozešly a my zůstali už jen rodiči našeho úžasňáka Andreaska," doplnila blondýnka.

S manželem už se sice oficiálně rozešli a chystají se k rozvodu, nicméně oba dva pořád bydlí pod jednou střechou. To Mašlíkové asi na psychické pohodě příliš nepřidá. „Snad to neskončí vraždou. Musela jsem to odlehčit. Nechci se k tomu více vyjadřovat, protože není co víc říct," uzavřela modelka pro ni bezpochyby těžké povídání.

Hana Mašlíková po vítězství ve fitness soutěži: Ráda vzbuzuju respekt!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.