Mašlíková se sice rozvádí, ale... S bývalým sdílí postel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mašlíková se sice rozvádí, ale... S bývalým sdílí postel!

Mašlíková se rozvádí
Mašlíková se rozvádí (ara )

Už je to půl roku, co se Hana Mašlíková (41) a MMA trenér André Reinders (42) rozešli. Teď intenzivně řeší rozvod sedmiletého manželství. S bývalým ale Hanka stále spí v jedné posteli!

Manželství se už před třemi lety jednou pokusili zachránit a tehdy se to povedlo. „Zkusili jsme to podruhé, dali jsme tomu šanci už kvůli malému, ale nešlo to,“ řekla Aha! Hanka s tím, že spolu s Andrém stále sdílejí jedno lože! „My totiž nemáme další postel ani místnost a na gauči nechce spát ani jeden,“ šokovala účastnice Miss ČR 2006 a bývalá moderátorka Snídaně s Novou.

Mašlíková řeší rozvod s manželem: Ale v posteli sama není!

Video se připravuje ...

„To, že vedle sebe dokážeme spát, i když on teda chrápe, je fajn. Ale jak říkám... Doufám, že než se odstěhuji, neskončí to nějakou vraždou. Byla bych nerada, aby jeden druhému musel péct bábovky a housky do vězení,“ dodala se smíchem Hanka. Dokud si tedy nenajde nové bydlení, zůstane zatím všechno při starém.



Přečtěte si
AHel
2. 2. 2024 • 09:44

Tímto u mě ztratila Mašlíková úctu a pochopení....blbka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.