Důvod zažehnání krize u Mašlíkové? Neměla koule podat žádost o rozvod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Důvod zažehnání krize u Mašlíkové? Neměla koule podat žádost o rozvod

Manželství Hany a Andrého je zachráněno!
Manželství Hany a Andrého je zachráněno! (Foto Instagram, ara)

Manželská krize mezi modelkou Hanou Mašlíkovou (39) a MMA trenérem Andrém Reindersem (40) je, zdá se, zažehnaná a vypadá to, že se z minulých chyb oba poučili. Jak se změnil jejich recept na spokojené manželství?

Jen co se k sobě vrátili, nehnou se od sebe, a to ani ve fitness centru. Ostatně spolu sdílí vášeň ke cvičení a vzájemně se motivují. „André mě určitě naučil disciplíně, kterou jsem dříve neměla. Rušila jsem tréninky, jako to dělá spousta lidí, ale teď se u mě nestane, že i kdybych měla náročnou noc, nespala, trénink nezruším,“ svěřila se sympatická blondýnka webu Expres.cz. Co si ale neodpustí ani jeden, jsou dobré pokrmy všeho druhu. „Samozřejmě přemýšlíme nad tou skladbou, abychom v jídle měli všechno, ale neomezujeme se. Jíme naprosto cokoliv,“ bez ostychu přiznala Mašlíková.

Vztahové karamboly jsou tedy minulostí a nyní se plně věnují nejen svému manželství, ale i svému synovi, který je středobodem rodiny a má tak trochu zásluhu na tom, že k rozvodu nakonec nedošlo. „Už jsme s tím ani jeden nepočítali, že bychom se k sobě vrátili. Oba jsme byli rozhodnutí, akorát ani jeden z nás neměl koule na to podat žádost o rozvod.

Červený koberec premiéry Fantoma Opery: Vrací se Mašlíková k manželovi?

Video se připravuje ...

Stále nás pohromadě držel náš syn, který se vždycky ptal, jestli u nás bude tatínek spát a jestli přijde. Bylo to i obráceně, když byl u táty. Oba jsme tím hodně trpěli. Oba jsme nad tím začali přemýšlet, kolik jsme udělali chyb, protože jsme za ten rozchod mohli oba. Nakonec jsme si k sobě cestu zase našli,“ shrnula Hanka trnitou cestu se šťastným koncem.

Je toto ale skutečně happyend? Překážky život před nohy přeci staví neustále. S nimi si ale podle modelky a moderátorky již budou umět společně poradit. Náročné situace je nutné zavčas odhalit a co nejdřívě řešit. „Pokud se nějaké problémy ukážou, což se může stát velmi jednoduše, poradnu vyhledáme včas,“ dodala směle Hana Mašlíková.

Hana Mašlíková pro časopis Dieta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.