Pro Trávníčka je to už zbytečné... Rozprodává majetek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pro Trávníčka je to už zbytečné... Rozprodává majetek!

Pavel Trávníček se rozhodl prodat pár věcí po synovi.
Pavel Trávníček se rozhodl prodat pár věcí po synovi. (Facebook)

Některé předměty postupem času v domácnosti spíše překáží, než aby byly stále k užitku. U Trávníčků tak nastal čas se pár z nich zbavit a vydělat nějakou tu korunu.

Největší čistka proběhla u malého Maxmiliánka (4), jenž přeci jen vyrostl z některých hraček, a tak se rodiče rozhodli poslat je dál, kde třeba ještě vykouzlí úsměv na tváři. Když na tuto informaci ovšem upozornil Blesk, mnoho lidí se domnívalo, že manželství prochází vztahovou krizí.

Trávníčkův bolavý kotník stále ohrožuje StarDance: Poslední záchrana prapodivným preparátem

Video se připravuje ...

Veškeré domněnky ovšem vyvrátila Monika Trávníčková (36). "Inzerát dával ven manžel, já to ani neřešila. Když máte doma hračky, které už syn nepoužívá, tak je můžete dát na půdu, do sklepa, do garáže, nebo je můžete prodat. Že z toho někdo vyvodí vztahovou krizi, je pro mě úsměvné," uvedla vše na pravou míru.

Trávníčková o Trávníčkově StarDance: Pavla to velmi zmáhá...

Video se připravuje ...

Trhliny v manželství se slavným hercem měly být již v minulosti, a to kvůli častým schůzkám Moniky s houslistou Jaroslavem Svěceným (61). Sama Monika ovšem jejich vztah definovala jako čistě pracovní. "Dělám mu manažerku, když někomu děláte manažerku, tak se s ním vídáte," dodala pro web ŽivotvČesku.cz Monika Trávníčková.



Přečtěte si
Kytaristka
27. 1. 2022 • 06:32

To jsou zase ubohé komentáře 😕 Anonymně jste všichni neohrožení borci, ale říct to přímo, z očí do očí, to byste si nadělali do kalhot, pisálkové.

lpitriska
22. 1. 2022 • 10:09

Atˇprodává ,ale mohl by ta kola aspoň umýt než je nafotí a zveřejní fotky na prodej Ale souhlasím s tím,že by to mohli darovat do děcáku nebo Klokánku,oni určitě nouzí netrpí

Inka
22. 1. 2022 • 06:21

Je smutné, když tato rodina má zapotřebí * prodávat *...

-bello-
22. 1. 2022 • 01:04

...anebo je můžete darovat, třeba do děcáků!
To vás nenapadlo, Madam Trávníčková ?!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.