Po Trávníčkovi se slehla zem: Může za to obvinění ze sexuálního násilí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Po Trávníčkovi se slehla zem: Může za to obvinění ze sexuálního násilí?

Pavel Trávníček
Pavel Trávníček (Ivan Kahún)

Herec Pavel Trávníček (71) byl dřív velmi společenský a nechyběl na žádné akci. V posledních měsících ale není k zastižení. Nepřidává nic na své sociální sítě, nechodí do společnosti. Může za to nedávné obvinění ze sexuálního násilí?

Začátkem letošního roku byl Pavel obviněn ze sexuálního násilí. Jistá paní Věra se po letech rozhodla promluvit. V době incidentu jí bylo pouhých patnáct let a chtěla od pana Trávníčka podpis. „Velmi hbitě, rychle mě chytil, otočil mě k zrcadlu a svojí pravou rukou mě směřoval k poklopci. V ten moment jsem se ohradila, že to nejde. Opravdu to bylo velmi rychlé, neměla jsem šanci nějak reagovat. Zkoprněla jsem a řekla jsem, že to nejde. On pokračoval dál a mojí rukou se uspokojil,“ svěřila se žena pro eXtra.cz

Trávníčkův bolavý kotník stále ohrožuje StarDance: Poslední záchrana prapodivným preparátem

Video se připravuje ...

Hercův právník se proti tomuto obvinění okamžitě ohradil. „Můj klient se bude proti těmto nehorázným a bezprecedentním útokům na jeho osobu tvrdě bránit,“ pronesl mimo jiné právník. Možná proto se teď Pavel raději drží stranou, protože je to pro něj momentálně nejlepší variantou. Existuje ale také možnost, že na mateřské dovolené vystřídal svou manželku Moniku a tráví čas se synem Maxem (5).

Útok na Hegerovou! Kariéra přes postel. A Gottová v existenční krizi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.