Trávníček má mít fáro s temnou minulostí: Vozilo v kufru mrtvolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Trávníček má mít fáro s temnou minulostí: Vozilo v kufru mrtvolu!

Bílého Roll-Royce si herec hýčká.
Bílého Roll-Royce si herec hýčká.  (Foto herminapress.cz, ara)

Herec Pavel Trávníček (71) si vždycky potrpěl na dobrá auta. Však mu také říkají pane hned dva parádní kousky z britské provenience. Jeden z nich, bílý veterán Rolls-Royce, má pořádně temnou minulost. Podle prince z Popelky patřil britskému poslanci a v jeho kufru se našla mrtvola!

Trávníček má pro veterány velkou slabost. Vlastní dokonce dva výstavní kousky s ikonickou soškou Spirit of Ecstasy (duch extáze) na kapotě – Rolls Royce Silver Shadow a Rolls Royce Silver Wraith II. Děsivý příběh o prvně jmenované káře herec rád vypráví. Stoupl na ceně „Prokázalo se, že v jeho kufru převážel jeden anglický poslanec zavražděnou mrtvolu. To se stalo tak dvacet let zpátky,“ tvrdí Pavel s tím, že jakmile se tato informace dostala na veřejnost, vůz raketově stoupl na ceně. „Takže nejen firemní panenka na přídi, ale i tento příběh má svoji cenu,“ dodal Trávníček na adresu svého čtyřkolého miláčka.

Jednou za rok

Rolls je chloubou Pavlova vozového parku, ale na silnici se moc nedostane. „Jednou za rok s nimi vyjedu na sraz veteránů a pak je zase leštím v garáži. Měl jsem několik nabídek, aby si auta zahrála ve filmu, ale já bych se o ně bál,“ rozpovídal se Trávníček během přestávek mezi léčebnými procedurami ve Schrothových lázních, kam vyrazil za odpočinkem s manželkou Monikou (36) a pětiletým Maxíkem. Nicméně už dříve své klenoty, nebo alespoň jeden z nich, pronajímal na svatby či »zážitky«. I s řidičem za nějakých 10 000 korun za hodinu jízdy...

Trávníčkův bolavý kotník stále ohrožuje StarDance: Poslední záchrana prapodivným preparátem

Video se připravuje ...

Divadlo pověsil na hřebík

Herec v roce 1998 založil vlastní divadlo, se kterým vystupoval na zájezdech po celé republice. Ovšem stejně jako jiná malá divadélka i to Trávníčkovo dohnala doba covidová. „Můj divadelní čas skončil. Pochopil jsem, že se divadlo po covidu tak rychle nevzpamatuje, rozprodávám kulisy a svoje divadlo jsem zrušil. Nebylo to jednoduché rozhodnutí, ale zatlačil jsem slzu a udělal to!“ řekl Pavel, pro kterého bylo náročné i dojíždění, když hrál například v Ostravě domů se dostával v brzkých ranních hodinách.

Mazlík s temným osudem

Trávníčkův Rolls Royce Silver Shadow vyrobený v roce 1968 patřil Jeremy Thorpemu (†85), britskému poslanci z let 1959 až 1979, předsedovi Liberální strany 1967 až 1976. I proto má řízení na pravé straně. Nicméně pikantnější je skandál, kvůli němuž politiku opustil. Někdejší model Norman Scott Thorpeho obvinil z homosexuálního vztahu, který s ním měl udržovat v letech 1961 až 1963, což v té době bylo v Británii nelegální. V roce 1975 byl na Scotta spáchán atentát, při kterém byl zabit »pouze« jeho pes. Kvůli skandálu Thorpe rezignoval, jeho kariéru utnulo obvinění z plánování a objednávky vraždy Normana Scotta. Sice nebyl uznán vinným, jenže pověst mu to zničilo...

Útok na Hegerovou! Kariéra přes postel. A Gottová v existenční krizi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
19. 4. 2022 • 05:46

Navoněná chudoba cele princatko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.