Tvrdohlavý Trávníček: Manželka to se mnou dávno vzdala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tvrdohlavý Trávníček: Manželka to se mnou dávno vzdala!

Pavel Trávníček s rodinou
Pavel Trávníček s rodinou (Foto Aha! – Dana Kolářová, Instagram, Česká televize, ara)

Herce Pavla Trávníčka (71) si mnozí z nás pamatují hlavně jako prince z vánoční pohádky Tři oříšky pro Popelku. Herec byl odjakživa známý tím, že má svou hlavu. Dokonce už i jeho žena Monika to s ním v určitých záležitostech vzdala.

Jako herec se už mnohokrát setkal s tím, že ho někdo chtěl předělávat nebo mu radit, jak se má oblékat. Pavel Trávníček (71) na to ale nikdy nepřistoupil. Vždycky si všechno dělal podle sebe a do svého stylu nenechal nikoho mluvit. Dokonce ani svoji manželku Moniku.

Trávníčková o Trávníčkově StarDance: Pavla to velmi zmáhá...

Video se připravuje ...

„Ona mi do toho moc nemluví, já si stejně nakonec vždy vezmu něco jiného, než mi radí, tak už to dávno vzdala,“ pronesl se smíchem Pavel pro web Sedmička.cz. Miluje především eleganci a z dnešních trendů se mu údajně dělá mdlo. „Vzadu vytahaný zadek, rozkrok až po kolena, rozdrbaná kolena, co nejvíce děr. Bosé nohy v botách, žádné ponožky, no fuj!“ dodal Trávníček, který se bude i nadále držet svého stylu.

Tři oříšky pro Popelku – kuriozity z natáčení nejslavnější české pohádky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.