Trávníčková žehlí! Překvápko pro manžela po noci se Svěceným | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trávníčková žehlí! Překvápko pro manžela po noci se Svěceným

Trávníček Monice možná i věří, strach má ale o syna
Trávníček Monice možná i věří, strach má ale o syna (Foto Aha! – Dana Kolářová, Instagram, Česká televize, ara)

Monika Trávníčková (36) zažehnává zvěsti o manželské krizi a domnělém utajovaném poměru s houslistou Jaroslavem Svěceným (60), které ještě nabraly na sílé poté, co Monika s Jaroslavem strávila noc v její kanceláři. V den narozenin pohádkového prince připravila manželovi překvapení. 

 

Monika nebyla doma celou noc, bezprostředně po které vypadl Trávníček (71) a Lálová (29) ze StarDance, a okamžitě se začaly rojit zprávy o tom, zda náhodou Trávníčková se Svěceným nepřepisují namísto hudebního díla spíš manželskou historii Tráníčkových.

Trávníčkův bolavý kotník stále ohrožuje StarDance: Poslední záchrana prapodivným preparátem

Video se připravuje ...

Teď však vzala Monika manžela na večeři a postarala se o pořádnou romantiku. S pohádkovým princem povečeřela na Letohrádku sv. Vojtěch, tedy na stejném místě, kde mu před šesti lety slíbila lásku a věrnost a oficiálně se stala jeho ženou. 

Dosavadní mlčení o propíraném poměru manželky s houslistou prolomil i Trávníček. Ten podle vyjádření, které poskytnul Blesku, nemá strach o věrnost své ženy, ale o synka Maxe (4). „Ona mi řekla, že hodně pracovali, ale jde tady hlavně o našeho Maxíka! Ten tím může v dětském kolektivu trpět, aby se mu ve školce neposmívali, že maminka spí mimo domov,“ vyjádřil se včera Princ z Popelky.

Útok na Hegerovou! Kariéra přes postel. A Gottová v existenční krizi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
IngKecner
31. 10. 2021 • 11:41

Je to účet za ješitnost staršího muže, která někdy rád věří, že je neodolatelný i pro ty mladé Ony ale myslí na své vlastní zviditelnění, případně vlastní kariéru a majetek .Není to jediný případ. To je přinejmenším v povědomí většiny takových žen , byť vždy nedosáhnou svého cíle, kterým je sňatek A tak si jen "přihřívají polívčičku.

DWEI
30. 10. 2021 • 01:02

janprorok - Bohužel ten mladší je kluk

-bello-
29. 10. 2021 • 18:57

Ona dodatečně řekla, že moc pracovali?
A nemohla před tím zavolat, poslat sms, žese zdr ží a budou pracovat do rána ?
Kdyby mlčeli, udělají líp.

-bello-
29. 10. 2021 • 18:55

Normální holka by se styděla přivést domů dědka.Ať to je Trávníček, nebo Gott. Záleží z čeho ta holka vzejde.Ivana Macháčková zdrhala z maloměsta a opilce v rodině a z čeho zdrhla Trávníčková , kdo ví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.