Nová Popelka míří do Česka: Roli dostal i Trávníček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nová Popelka míří do Česka: Roli dostal i Trávníček!

Nová verze Popelky působí poněkud temně.
Nová verze Popelky působí poněkud temně. (Sola Media, archiv)

V nové verzi Tří oříšků pro Popelku, kterou natočili Norové, uslyšíme i hvězdu původní kultovní pohádky Václava Vorlíčka (†88)! Novinka se jmenuje Tři přání pro Popelku a Pavel Trávníček (71) v ní propůjčí hlas čeledínovi, který Popelce daruje tři oříšky.

Vzhledem k věku Trávníček nenamluvil postavu prince, kterého ve verzi z roku 1973 ztvárnil, ale mentora, jenž drží nad Popelkou ochrannou ruku. Jde vlastně o čeledína, jehož si před lety zahrál Vladimír Menšík (†58). „Nemůžu k tomu zatím říci více, ale nabídka mne potěšila,“ řekl k dabingové roli Trávníček.

V našich kinech bude mít remake slavné pohádky premiéru 23. prosince. „Myslím, že si film zaslouží, abychom ho divákům nabídli ke zhlédnutí, vždyť od uvedení originálu uběhlo už skoro 50 let,“ sdělil k tomu Ondřej Kulhánek z Bontonfilmu.

Norská verze Třech oříšků pro Popelku zveřejnila trailer!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
11. 12. 2021 • 10:14

Pro Norsko, kde česká Popelka byla namluvena jedním hlasem to bude velká věc. Bude tam mít určitě mnohem větší úspěch než u nás. Jsme Češi!!! Tady už byly hlasy hlasy namluvené. Zajímavost je, že v české pohádce prince daboval jiný herec. tak v norské verzi bude dabovat roli, kterou hrál u nás mistr Menšík.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.