Libuška by valila oči! V nové Popelce se prdí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Libuška by valila oči! V nové Popelce se prdí!

Nová verze Popelky působí poněkud zvláštně
Nová verze Popelky působí poněkud zvláštně (Sola Media, archiv)

Tak krásná a jemná byla česká Popelka, ale Norové usoudili, že je třeba posunout hvězdnou pohádku k výšinám, a tak nasadili vskutku moderní zbraně. Třeba to, že si nevlastní sestra Popelky Dora neváhá prdnout na plese. Hurá, nová Popelka je tady!

Zdrávas Maria moderně! Režisérka Cecile A. Mosli představila svá Tři přání a diváci se nestačili divit. To, že stylista nevlastní sestry Popelky Dory šlápne do lejna, je bezpochyby úsměvné, ale to není vše...

Sinderella Kül Kedisi

Video se připravuje ...

Dořin stylista ví, jak na kila. A taková rada se na ples prostě hodí. Doře poradil, aby jedla jen čočku a fazole celé dva dny před bálem. No, a jak to dopadlo? Prdící antré na parketu na sebe nenechalo dlouho čekat. Režisérka pro to má ale vysvětlení.

„Doufám, že čeští diváci rozpoznají, že se svým dílem snažím vzdát hold originálnímu filmu, na druhou stranu jej učinit relevantním pro současnost a pro lidi. Zůstávají v něm ale stejné principy. Je to o lidskosti, o odvaze, o dobrotě a o důvěře v sebe, i když jsi dívka, chudý, bohatý, princ nebo kdokoliv,“ popsala hlavní myšlenky remaku Blesku.

Sinderella Kül Kedisi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.