Abrhám se zbavuje vzpomínek: Poslední nitky s Popelkou přetrženy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Abrhám se zbavuje vzpomínek: Poslední nitky s Popelkou přetrženy

Josef Abrhám a Libuška Šafránková
Josef Abrhám a Libuška Šafránková (archiv Blesku)

Josef Abrhám (82) se téměř ihned po náhlém a nečekaném skonu své milované ženy, Libušky Šfránkové (†68), přestěhoval na Moravu za svým synem. Ten o otce, který se pohybuje na kolečkovém křesle, pečuje se svou ženou Ludmilou. Podle jejích slov se mu daří dobře, i přesto ale už přepsal veškerý majetek, který zdědil po Libušce, na syna. 

Josef Abrhám a Libuše Šafránková dohromady vlastnili majetek v řádech milionů. Ten byl vyčíslen ke dni smrti na částku 12 364 438 Kč. Vyplývá to z notářského zápisu. V něm je zapsána vila v Záběhlicích, kde manželé prožili nejkrásnější léta svého života, do jmení také patří dům ve Šlapanicích, v němž Libuška se synem v roce 2013 točila  dokument pro cyklus Neobyčejné životy, a kde se též narodila. Popelka také vlastnila pozemky v obci Lomnice u Tišnova. Z tohoto jmění automaticky v den smrti polovina putovala vdovci Abrhámovi. Jeho výše byla vyčíslena na 6 182 219 korun.

Tajemství na hrobě Šafránkových. A Urbánkové zemřelo dítě

Video se připravuje ...

Všechny statky ale už dávno změnily majitele. Josef Abrhám je do puntíku převedl na jediného syna. O osudu nemovitostí tak už tak bude rozhodovat Josef Abrhám mladší. Pokud by se je však rozhodl prodat, bude patrně v balíku. Vzhledem k tržním cenám, které navíc nyní rapidně rostou, by si mohl přijít na desítky milionů. 

Blesk Podcast: Hovínko a větry v norské Popelce. V čem je nová a jiná?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 3. 2022 • 00:45

12 mil. není moc.Chudák Abrhám, bůhví jestli si vůůůbec pamatuje...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.